Ana SayfaÜnlülerUyuşturuya özendirmekten tutuklanan Ezhel'den ilk paylaşım!

İlgili Postlar

Uyuşturuya özendirmekten tutuklanan Ezhel’den ilk paylaşım!

Uyuşturucu kullanımına özendirdiği gerekçesi ile tutuklanan ünlü rapçi Ezhel’in sosyal medya hesabından ilk paylaşım yapıldı. Ezhel’in paylaşımında mesaj vardı. İşte detaylar…

Uyuşturucuya özendirmekten tutuklanan rapçi Ezhel’in ilk ifadesi ortaya çıktı!

Tutuklanan Ezhel’den ilk paylaşım

Önceki gün, şarkılarında uyuşturucu kullanımına özendirdiği ve kullanımını kolaylaştırdığı iddiası ile tutuklanan ve cezaevine gönderilen rapçi Ezhel’in sosyal medya hesabından ilk paylaşım yapıldı.

Ezhel kimdir?

Ezhel uyuşturucuya özendirmekten tutuklandı

Ünlü rap şarkıcısı Ezhel, önceki gün İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltına alınmış, emniyetteki sorgusunun ardından götürüldüğü savcılıkta “uyuşturucu kullanımını özendirmek ve kolaylaştırmak” iddiası ile tutuklanmıştı. Gerçek ismi Sercan İpekçioğlu olan Ezhel’in ilk ifadesinde “Müzikle uğraşıyorum. Youtube kanalında paylaştığım şarkılarda ve sosyal medya hesaplarımda kullandığım kelimeler ve fotoğrafların suç olduğunu bilmiyordum, pişmanım.” dediği iddia edilmişti. Ancak, Ezhel bu iddiayı avukatı aracılığı ile yalanladı.

Ezhel: Zihnimiz özgür tüm yasaklarınıza rağmen

Ezhel’in sosyal medya hesaplarından birinde, bir şarkı sözünde geçen “Bebeler kalmaz hapis. Kafa tasında dört duvar ama zihnimi yakalayamazlar. Zihnimiz özgür tüm yasaklarınıza rağmen” sözlerinin geçtiği bölümü “#zihnimizozgur” etiketi ile paylaşıldı.

Ezhel’e ünlü isimlerden tam destek

Ezhel’in tutuklanmasının ardından sosyal medyada ünlü isimlerden destek mesajları paylaşıldı. İşte o mesajlardan bazıları:

Anıl Acar (Gazapizm): Bugüne kadar Türkiye’deki hiç bir rap sanatçısının taciz , tecavüz , uyuşturucu satıcılığı, gasp, çocuk istismarı gibi suçlardan dosyası yok. Genç arkadaşlarımız şu duruma özenebilirlerse hiç fena bir ülke olmayız

Anıl Piyancı: Bugün Ezhel’in Müptezhel albümü 1 yaşında, hep kutlayalım kanka 1 yıl olunca diyordu,başardık olum diyordu ! Nasip olmadı… Ama başardın kanka çok fena başardın… Şu gün bunun en büyük kanıtıdır !

Ceza: Şiddet dolu, ahlak yoksunu yayınlar ve insanlar özgürken bu hiç olmadı.

Güliz Ayla: Gerçek hayatta tecavüzcüler, katiller, hırsızlar serbest dolaşıyorken, tamamen kurgusal laflar sebebiyle bir sanatçının hapse atılmasını anlayamıyorum.

Koray Avcı: MÜZİĞİ SUSTURAMAZSINIZ!

Hayko Cepkin: Şarkı da mı söylemeyaaah #ezhel #FreeEzhel Ben istediğim sözü yazar, sen anladığın kadarını dinlersin. Ben istediğim gibi yaşar, sen yaşayamadığın kadarını izlersin.

Rap dünyasının önce gelen isimlerinden Ezhel, şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği gerekçesiyle tutuklandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler