Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın bahşişi euro olarak verdi, kahkaha attı!

İlgili Postlar

Demet Akalın bahşişi euro olarak verdi, kahkaha attı!

Demet Akalın bahşişi euro olarak verdi. Akalın’ın jestini gören muhabirler dövizdeki artışı hatırlatınca Akalın’ın tepkisi farklı oldu. İşte detaylar…

Demet Akalın Nihat Doğan’a Koruma Kararı Aldırdı

Demet Şener sorusuna yanıt yok

Son zamanlarda Demet Şener ile yaşadığı polemikle gündemde olan Demet Akalın, Etiler’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Muhabirlerin Demet Şener ile ilgili sorduğu sorulara yanıt vermekten kaçınan Akalın, sessizce aracının gelmesini bekledi.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın’dan eurolu bahşiş

Demet Akalın, aracının gelmesi ile valeye 20 euro bahşiş verdi. Akalın’ın verdiği bahşişi gören basın mensupları, dövizin son zamanlarda gösterdiği artışı ifade ederek Büyük para verdiniz, farkında mısınız?” diye bir soru yöneltti. Demet Akalın’ın bu yoruma yanıtı; kahkaha ile oldu. Ünlü şarkıcı, euro sorusuna kahkaha atarak yanıt verdi.

Demet Akalın ve Nihat Doğan polemiği

Demet Akalın, son olarak Nihat Doğan ile polemik yaşamıştı. Kuzeninin hasta oğlunun ölmesi konusunda Demet Akalın’ın eleştiren Nihat Doğan, sosyal medya hesabından “Ota b..a sosyal medya hesaplarında timsah gözyaşı döken teyzen Demet Akalın, çizmesine vermekle övündüğü 30 bin TL’yi sağlığın için harcasaydı, bugün sen de anneciğinle iftarını yapacak, karnen için gün sayacaktın. Demet Akalın’ın da çocuğu var. Rabbim onu çocuğuyla imtihan etmesin. Demet bir de acılı anneye 50 bin TL’lik dava açmış. Allah ıslah etsin seni. Mezarlıklar kendini vazgeçilmez sanan kraliçelerle dolu.” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Akalın, Nihat Doğan’ın bu paylaşımının ardından kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak “Pazartesi günü hayatının tazminat davasını görecek.” demişti. Nihat Doğan’ın Demet Akalın’a göndermesi ise, “Bayan Gucci’ye gelsin! Hayatta 3 çeşit insandan korkacaksın dağdan inme, dinden dönme, sonradan görme.” şeklinde olmuştu. Demet Akalın ve Nihat Doğan polemiği mahkemeye taşınmış, Nihat Doğan’ın, Demet Akalın ile ilgili şiddet aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamaması kararı alınmıştı. Nihat Doğan’ın koruma kararına uymazsa 3 günden 10 güne kadar zorlama hapis yatacağı belirlenmişti. Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve ünlü türkücü Nihat Doğan arasında yaşanan polemiğin mahkemeye taşınması ile sular duruldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler