Ana SayfaDedikoduBirce Akalay'dan Şok Sözler!

İlgili Postlar

Birce Akalay’dan Şok Sözler!

Yeni sezonda bir projeye hazırlanan Birce Akalay, yoğun iş temposuna kadar bol bol tatil yapıp dinleniyor. Birce Akalay sosyal medya hesabından yaptığı sert paylaşımlar ile herkesi dikkatini üzerine çekti. Birce Akalay o sözleri kim için söyledi? Detaylar haberimizde…

Barış Murat Yağcı’dan Bomba Açıklama: Birce Akalay ile aynı Yatakta Yatardık!

Birce Akalay’dan Şok Sözler!

Birce Akalay oyunculuğunun yanı sıra hayvanseverliği ve zaman zaman minik canlılara yapılan zulme sessiz kalmaması ile bilinen Birce Akalay sosyal medya hesabından çok sert sözler söyledi. Birce Akalay bu defa da tatil için bir süre konakladığı sitede yaşayan hayvanların gizlice sahile taşındığını duyurdu. Birce Akalay yaşadığı şok edici olayı şu sözlerle anlattı:

Birce Akalay Kimdir?

“5 aylık Zeytin’i ve bir grup köpeği siteden sahile taşımışlar bu akşam. Sahiplenmek yerine ..ktan kadere bırakmışlar böbürlene böbürlene! Hem de kaşla göz arasında! Hayvanlarla birlikte yaşamayı beceremeyen bir takım insanoğlu yüzünden bir avuç canlı artık korunmasız! Üstelik güçleri imkanları varken! Sizin evrende karşılığı olmayan egonuz, bu küçücük gezegende sizi ucubeleştiriyor da haberiniz yok! Sizi toplayıp bırakmalı hiç bilmediğiniz adreslere. Şüphesiz ki yok olursunuz… Denemesi bedava!”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler