Ana SayfaÜnlülerÜnlü Çiftin Romantik Dakikaları!

İlgili Postlar

Ünlü Çiftin Romantik Dakikaları!

Magazin dünyasının örnek çifti Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, mutlu evlilikleriyle herkesi imrendiriyor. Ünlü çift, mutluluk pozlarını ınstagramdan takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Başak Dizer’in tatilde Tatlıtuğ ile paylaştığı samimi pozu, hayranlarını hem kıskandırdı hem gıpta ettirdi…

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ 19 Şubat 2016 yılında dünyaevine girmişti. Çiftin aşkları hız kesmeden devam ediyor. Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ her anları ile örnek çift olarak gösterilirken aşklarını da dolu dizgin yaşamaya devam ediyorlar. Başak Dizer’in eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile romantik anlarını sosyal medya hesabından paylaşması takipçileri oldukça kıskandırdı.

 

Tatilin tadını birlikte çıkaran Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti, yine aşk dolu bir paylaşıma imza attı. Sosyal medyada paylaşılan romantik fotoğraf, hayranlarından tam not aldı. Bayram tatili yapan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, teknede çekildikleri romantik anlarını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. Fotoğrafa kısa sürede binlerce beğeni geldi. Romantik paylaşıma imza atan Dizer, eşi ile yatta yan yana yatarken çekilen pozlarını Instagram hesabına yükledi. Fotoğrafa ‘İkinci Yeni’ akımının öncü şairlerinden Turgut Uyar’ın bir dizesini not düştü. Uyar’ın, ‘Kayayı Delen İncir’ kitabında yer alan ‘Vs… Vs..’ adlı şiirinden “Dünya ne kadardı’ dedim ‘mavi kadar’ dedi” dizeleri eşliğinde yapılan paylaşıma takipçiler tarafından kısa sürede binlerce beğeni geldi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler