Ana SayfaÜnlülerBuse Narcı'dan Bomba İtiraflar

İlgili Postlar

Buse Narcı’dan Bomba İtiraflar

Buse Narcı’dan Bomba İtiraflar… Son dönemlerde adı aşk haberleri ile anılan Buse Narcı, kendiyle hesaplaştı. Güzel oyuncu, sosyal medya hesabından verdiği kararları itiraf etti. İşte detaylar…

Buse Narcı’dan direk dansı! Yürek hoplatan görüntüler haberimizde…

Buse Narcı’nın aşk hayatı

Güzelliği ile ekranların aranan yüzlerinden olan Buse Narcı, yıllar önce ilk olarak kendinden yaşça büyük Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla adını duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde de Sinan Akçıl ile ismi anılmıştı. Ancak, Sinan Akçıl aşkı çok kısa sürmüştü.

Buse Narcı Kimdir?

Buse Narcı’dan olay paylaşım

Buse Narcı, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Narcı, paylaşımında yer verdiği ifadeler ile “kendisiyle iç hesaplaşma yaşıyor” gibi yorumları gündeme getirdi. Buse Narcı’nın paylaşımında kullandığı ifadeler şu şekilde:

Gözünün içine bakmaktan vazgeçtiklerim oldu

Buse Narcı İçini Döktü! Beni kendimden uzaklaştıranları hayatımdan uzaklaştırmayı öğrendim… Kendimi seçmeyi… ”Önce kendimi”… Gözünün içine bakmaktan vazgeçtiklerim oldu.. Ve mesafelere rağmen ömrüm boyu kıymetlim kalacaklar da… Bir sürü şeyler oldu.. Senin,benim,hepimizin hayatında.. Ama bak.. Hayat dipdiri duruyor.. Ve şimdi tam da bi yaz ortasında.. Kaygıları o kalabalık şehirde bırakmışken… “Ohh be”.. demek için ne muazzam zaman… Aromalı şahane öğleden sonralarını müzikli akşamlara bağlamak ve kendini ödüllendirmek mevsimi… Durmak herkese iyi gelir.. Yaz herkese iyi gelsin… Daima tebessüm ve aşkla..

Buse Narcı, son olarak direk dansı görüntüleri gündem olmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler