Ana SayfaDedikoduGeçen ayın en çok okunan haberleri

İlgili Postlar

Geçen ayın en çok okunan haberleri

Geçen ayın en çok okunan haberleri… Ağustos ayını geride bıraktığımız bu günlerde, magazin dünyasının en hareketli aylarından birini geçirdiğini fark ediyoruz. Oldukça hareketli günler birbirini kovalarken, geçtiğimiz ayın en çok okunan haberlerini sizler için bir araya getirdik. İşte Ağustos 2018 ayı en çok okunan haberleri…

Geçen ayın en çok okunan haberleri Temmuz 2018

Coşkun Göğen kızını son yolculuğuna uğurladı! Cenaze töreninden detaylar…

Yeşilçam’ın ‘tecavüzcü Coşkun’ karakteri olan ünlenen usta sanatçısı Coşkun Göğen, evlat acısı yaşadı. Coşkun Göğen’in, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yönetici pozisyonunda çalışan 36 yaşındaki kızı Dünya Göğen hayatını kaybetti. Dünya Göğen, genç yaşında kanser hastalığına yakalanmıştı. Amansız hastalıkla bir buçuk yıl süren mücadele verdikten sonra yenik düştü ve İstanbul’daki İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu.

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri 20 – 26 Ağustos 2018

Okan Kurt’un Yerinde Olsam ‘Karımın Aklı Hala İbrahim’de mi?’ Diye Düşünürdüm!

Okan Kurt’un yerinde olsam ‘Karımın aklı hala İbrahim’de mi?’ diye düşünürdüm! Demet Akalın ve Demet Şener’in aralarında senelerdir süren sıkıntılı durum, Demet Şener’in eşi İbrahim Kutluay’dan boşanmasından sonra iyice tavan yaptı.

Seren Serengil’e Düğün Şoku

Ünlü sanatçı Seren Serengil’e düğün şoku! Şarkıcı Yaşar İpek ile evli olan Seren Serengil’in, dün organize ettiği kendi düğününde masalar boş mu kaldı? Düğüne kimler katıldı?

Kiralık Aşk dizisinin genç oyuncusu hayatını kaybetti

Türkiye’nin Kiralık Aşk dizisinin genç oyuncusu olarak tanıdığı Oğuzhan Tükenmez trafik kazası geçirdi. 21 yaşındaki genç oyuncu yaşadığı bu kaza sonrasında tedavi altına alınırken, ünlü oyuncu tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Çocuklar Duymasın oyuncusu annesini son yolculuğuna uğurladı. Annesine son bakışı yürek dağladı

Çocuklar Duymasın dizisi oyuncusu Alperen Khamis, vefat eden annesini son yolculuğuna uğurladı. Rol arkadaşlarının da yalnız bırakmadığı genç oyuncunun annesine son bakışı, duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Demet Akalın’dan boşanma açıklaması!

Demet Akalın’dan boşanma açıklaması! Eşi Okan Kurt ile boşanma kararı aldıkları yönünde haberler ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın, iddialar hakkında açıklama yaptı. Demet Akalın ve eşi Okan Kurt ayrılıyor mu? Ünlü çift boşanma kararı mı aldı?

Mustafa Sandal’ın Eski Eşi Emina, Sonunda Tüm Gerçekleri Anlattı!

Sırbistan’ın ünlü ve güzel şarkıcısı Emina Sandal, ayrıldığı eşi Mustafa Sandal hakkında neler söyledi? Boşanmanın etkisini atlatabildi mi? Yeni bir evlilik hakkında neler düşünüyor.

Seren Serengil’e Annesinden Büyük Düğün Hediyesi!

Bodrum’da ki evlerinde kendi hazırladıkları bir organizasyonla düğün yapan Seren Serengil ve Yaşar İpek ikilisine, Serengil’in annesi Nevin Teoman’dan dev hediye. Nevin Teoman kızı ve damadı için nasıl bir hediye aldı? Düğünün arka planında neler yaşandı?

Bahar Candan Üstsüz Fotoğrafı ile Olay Yarattı!

Bahar Candan üstsüz fotoğrafı ile olay yarattı! Stil ve moda yarışması ile ünlenen Bahar Candan, sosyal medya hesabından üstsüz bir fotoğrafını paylaştı. Bahar Candan’ın üstsüz fotoğrafı sosyal medyayı sallarken, çok sayıda beğeni aldı.

Feyza Aktan Deniz bebeğiyle fotoğraf paylaştı, Özcan Deniz’den yorum gecikmedi

Feyza Aktan Deniz bebeğiyle fotoğraf paylaştı, Özcan Deniz’den yorum gecikmedi. Özcan Deniz’in eşi Feyza Aktan Deniz, geçtiğimiz aylarda dünyaya getirdiği bebeği Kuzey ile birlikte fotoğrafını paylaştı. Özcan Deniz de, eşinin paylaşımına yorum yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler