Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan boşanma açıklaması!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan boşanma açıklaması!

Demet Akalın’dan boşanma açıklaması! Eşi Okan Kurt ile boşanma kararı aldıkları yönünde haberler ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın, iddialar hakkında açıklama yaptı. Demet Akalın ve eşi Okan Kurt ayrılıyor mu? Ünlü çift boşanma kararı mı aldı? Demet Akalın’dan çarpıcı açıklamalar haberimizde…

Demet Akalın: Işın Karaca’nın parasında gözüm var!

Demet Akalın ve Okan Kurt boşanıyor mu?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, icra haberleri ile gündeme gelen eşi Okan Kurt ile boşanacakları iddiaları ile gündemdeydi. Akalın, teve2 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanarak iddialar hakkında açıklama yaptı.

Demet Akalın kimdir?

Bu üzüntüler koymuyor ama dostunuzun bir lafı koyuyor

Boşanma konusunda konuşan Demet Akalın, “Sıkıntılı bir dönem ama öyle çok kötü bir durum yok. Ben soyadımı değiştirmedim, zaten Kurt’u Instagram’da kullanmıyordum. Geçen seferki gibi bağırıp çağırmadım daha olgun karşıladım. Ama bazı yakın arkadaşlarımın sözleri beni çok incitti. 2-3 hafta önce konsere çıkmadan önce nasıl ağladım. Bu üzüntüler koymuyor ama dostunuzun bir lafı koyuyor. Bu bahsettiğim dost ünlü birisi değil. Ünlülerden Işın Karaca ve Gülşen hep pozitif konuştu benimle, ‘Yuvana sahip çık’ dediler. Evliliğimde zor günler geçirdim, inkar etmiyorum.

Demet Akalın kızını hangi okula gönderecek? Devlet okulu mu, özel okul mu?

“Dayanamıyorum” dediğim anlar çok oldu

Herkes ‘Bunlar kesin ayrılır’ diye düşünmekte haklı çünkü cidden zor zamanlar geçirdik bir şey diyemiyorum. Avukat da dedi zaten; ‘Önce aile birliği bozulur ama siz ilk olarak sağlığınıza sahip çıkın’ diye. ‘Dayanamıyorum’ dediğim zamanlar da çok oldu. Konuşarak halletmeye çalıştık, toparladık ama Allah’a şükür.”

Tek kötü alışkanlığım marka

Benim tek kötü alışkanlığım marka. O da seyircime olan saygımdan. Eylül’de Amerika’ya gideceğim. 8-9 gün kalacağım, alışveriş yapacağım. Ama şimdi dolar yükseldi biraz evde olanları değerlendirmeye çalışacağım. Aldıktan sonra pişman olduğum hiçbir şey yok.”

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, son dönemlerde icra sıkıntıları yaşayan eşi ve kızı Hira’nın babası Okan Kurt ile boşanacağı haberleri ile gündeme gelmişti. Akalın, yaptığı bu açıklamalar ile sorunları aştıklarını aktardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler