Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'e Annesinden Büyük Düğün Hediyesi!

İlgili Postlar

Seren Serengil’e Annesinden Büyük Düğün Hediyesi!

Önceki gün Bodrum’da ki evlerinde kendi hazırladıkları bir organizasyonla düğün yapan Seren Serengil ve Yaşar İpek ikilisine, Serengil’in annesi Nevin Teoman’dan dev hediye. Nevin Teoman kızı ve damadı için nasıl bir hediye aldı? Düğünün arka planında neler yaşandı? İşte çok konuşulacak hediye ve düğün ile ilgili haberimizin detayları…

Seren Serengil’e Düğün Şoku

Şile’de Nişan, Fransa’da Nikah, Bodrum’da Düğün

Yaklaşık 3 ay evvel gittikleri Fransa tatilinde sürpriz bir şekilde Marsilya konsolosluğunda dünya evine giren Seren Serengil ve Yaşar İpek, önceki gün Bodrum’da ki evlerinde yaptıkları küçük bir düğün ile misafirlerini ağırlamışlardı. Gelinliği, davetli sayısı, konsepti başta olmak üzere medyada oldukça yankı gören bu düğünden sonra usta gazeteci Ali Eyüpoğlu köşesinde düğünün ayrıntılarını anlattı.

İşte Seren Serengil’in annesi Nevin Teoman’nın dudak uçuklatacak cinsten hediyesini de açıklayan Ali Eyüpoğlu’nun o yazısından ilgili bölüm…

Seren Serengil kimdir?

Seren&Yaşar Wedding Grubu

“Cep telefonuma bir mesaj geldi.

Seren Serengil, WhatsApp’ta kurduğu ‘Seren&Yaşar wedding’ grubuna ekledi ve akşama Bodrum’daki evinde verdiği düğün yemeğine davet etti.

Nişan ve nikahlarına gidememiştim, çünkü ikisi için de geçerli mazeretlerim vardı.

Çift, davet için ‘beyaz’ şartı koşmuştu ve yanımda öyle bir kıyafet yoktu.

O yüzden de “Ya mazeretimi kabul edeceksin ya da spor halimi” diye mesaj attım.

Seren, “Sen yeter ki gel, bekliyoruz. Siyah, mavi, gri hiç fark etmez” diye
yazınca, akşam üzeri ‘Kalk Gidelim’ ekibinden ayrılıp, Bodrum’a yol aldım.
Seren Serengil ile Yaşar İpek’in düğün yemeği, Göltürkbükü’nün tepelerinde bir dönüm alan üzerine kurulu 600 m2’lik kiracı oldukları villadaydı. Bahçe katının dış cephesi beyaz tüllerle kaplı villadaki düğün yemeğinde, 40-50 kişi vardı ve hepsi beyaz giymişti. Bordo tişört ve haki pantolonla ayrık otu gibi kaldım aralarında…

Yemekte gördüğüm ilk tanıdık, bir yıllık ilişkilerini noktaladıktan birkaç ay sonra barışan Deniz Akkaya’yla sevgilisi Gökmen Şeynova oldu.

Meslektaşlarım Cengiz Semercioğlu’yla Ömür Sabuncuoğlu dışında da tanıdığa rastlamadım.

Nişanı Şile’de, nikahı Paris’te yapan Seren SerengilYaşar İpek çifti, Bodrum’daki düğün yemeğinde, beyazlar içindeydi.

2018 yılında üç gün hapis yatan, nişanlanan ve evlenen Seren’e, en anlamlı düğün hediyesini annesi Nevin Teoman verecek.

Teoman, yaz sezonu için kiraladıkları ve çok sevdikleri 3 milyon euro’luk villayı, dost oldukları sahibinden uygun fiyata satın alıp “Tek varlığım” dediği kızına hediye edeceğini söyledi.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler