Ana SayfaÜnlülerKaygısızlar'ın yönetmeni Cankat Ergin vefat etti!

İlgili Postlar

Kaygısızlar’ın yönetmeni Cankat Ergin vefat etti!

Kaygısızlar’ın yönetmeni Cankat Ergin vefat etti! Uzun zamandır hasta olan Cankat Ergin, verdiği mücadeleye yenik düşerek hayatını kaybetti. Cankat Ergin neden vefat etti? Cankat Ergin’in hastalığı ne? Cankat Ergin’in cenaze töreni ne zaman? Cankat Ergin’in cenaze töreni nerede gerçekleşecek? Detaylar haberimizde…

Cankat Ergin kimdir?

Cankat Ergin vefat etti? Neden vefat etti?

Kaygısızlar, Aynalı Tahir, Unutabilsem, Reyting Hamdi ve daha birçok projede yönetmen olarak imzası bulunan Cankat Ergin, vefat etti. Bir süredir ALS hastalığı ile mücadele eden Cankat Ergin’in sağlık durumu önceki gün ağırlaştı. Hemen Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Ergin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cankat Ergin’in vefat haberini böyle duyurdu

Cankat Ergin’in vefat haberini veren Onur Akay oldu. Sanat camiasında ‘felaket tellalı’ olarak anılan Akay, vefat haberini verirken “Ünlü yönetmen Cankat Ergin’i genç yaşta kaybettik. Nehir Erdoğan’ın oynadığı ‘Tatlı Bela Fadime’den, Ercan Yazgan’ın oynadığı dizi ‘Kaygısızlar’a, Emrah’ın dizisi ‘Unutabilsem’den, Hande Ataizi’nin dizisi ‘Sev Kardeşim’e, Nurgül Yeşilçay’ın dizisi ‘Melekler Adası’ndan, Hamdi Alkan’ın Reytin Hamdi dizisine kadar, milyonların takip ettiği çok sayıda ünlü yapımın yönetmenliğini yapmış, 52 yaşındaki usta yönetmen Cankat Ergin’i kaybettik.” ifadelerini kullandı.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Cankat Ergin’in cenaze töreni ne zaman, nerede?

Cankat Ergin’in cenaze törenine ilişkin detay ve bilgileri de paylaşan Onur Akay, “ALS hastalığından dolayı bir süredir tedavi gören Cankat Ergin, önceki gün ağırlaştı ve Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak dün akşam saatlerinde yaşam savaşını kaybetti. Cenazesi, bugün 14 Ağustos Salı günü ikindi namazından sonra, Mudanya Kumyaka Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası, Kumyaka Mezarlığı’ndan son yolculuğuna uğurlanacak. Mekânı cennet olsun inşallah.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler