Ana SayfaÜnlülerKiralık Aşk dizisinin genç oyuncusu hayatını kaybetti

İlgili Postlar

Kiralık Aşk dizisinin genç oyuncusu hayatını kaybetti

Kiralık Aşk diziyle ekranlara gelerek tanınan genç oyuncunun geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdiği açıklandı. İşte detaylar.

Türkiye’nin Kiralık Aşk dizisinin genç oyuncusu olarak tanıdığı Oğuzhan Tükenmez trafik kazası geçirdi. 21 yaşındaki genç oyuncu yaşadığı bu kaza sonrasında tedavi altına alınırken, ünlü oyuncu tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Oyuncu motor kazası yaşadı!

Motorlara ilgi duyduğu bilinen oyuncunun kaza sırasında motor kullandığı öğrenilirken oyuncunun kullandığı motora çarpılarak kaçıldığı ve bu olay sonrasında Oğuzhan Tükenmez’in yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Kaza haberini Onur Akay duyurdu

Konuyla ilgili bilgileri Onur Akay paylaşılırken diziden eski arkadaşı olan oyuncu, Tükenmez’in yaşadığı üzücü olay için şöyle dedi; “Kiralık Aşk isimli dizide onu Ozan karakteri ile tanımıştık. Ayrıca çok sayıda reklam filmlerinden de tanıdığımız 21 yaşındaki oyuncu arkadaşımız Oğuzhan Tükenmez, İstanbul’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Şişli’de dün gece 21:30 sularında çalıştığı iş yerinin motorunu alıyor tur atmak için ve Şişli Postanesi’nin önünde bir araba, genç oyuncunun kullandığı motora çarpıp kaçıyor. Hastaneye kaldırılan genç oyuncu maalesef kurtarılamıyor.”

Genç oyuncunun hayalleri vardı!

Onur Akay, genç oyuncu için oldukça duygusal bir açıklama yaparken oyunculukta hayaleri olduğunu ve sinema filminde oynamak istediğini söyledi.  “Lise dördüncü sınıftan bu yana modellik ve oyunculuk yapan Türkiye’nin önemli şirketlerinin tanıtım filmlerinde de rol alan genç oyuncu, düzgün fiziği kadar yeteneğiyle de otoritelerden tam puan almayı başarmıştı. Hedefi beyaz perdede önemli projelerde yer almaktı. Ailesine ve sevenlerine sabır dilerim. Mekânı cennet olsun inşallah.” Diyen Akay, büyük bir üzüntü yarattı.

Konuyla ilgili elde edilen bilgilere göre kaza sonrasında başlatılan soruşturmanın devam ettiği ve kazaya karışan kişi ya da kişilerin arandığı ifade edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler