Ana SayfaDedikoduŞahan Gökbakar'dan Çok Konuşulacak Proje

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar’dan Çok Konuşulacak Proje

Yaptığı filmlerle başarısına başarı katan, herkesi bir kez olsun gülümsetmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar’dan çok konuşulacak proje geldi. Projenin detayı haberimizde…

Yasemin Sakallıoğlu Kimdir?

Şahan Gökbakar’dan Çok Konuşulacak Proje

Yaptığı filmler ile gönüllere taht kurmuş komedyenlerden biri olan Şahan Gökbakar, yeni projesi için imzayı attı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinde ki performansı ile göz önüne çıkan, fakat sosyal medyada da yayınladığı komik videoları ile herkes tarafından tanınan Yasemin Sakallıoğlu ile anlaşan Şahan Gökbakar  ‘Zengo’ karakterini film yapmak için anlaşma imzaladı.

Selin Ciğerci’den Yasemin Sakallıoğlu’na tam destek

Zengo karakteri, Yasemin Sakallıoğlu’nun sosyal medya hesabından yapmış olduğu tiplemelerden biri. Bu karakter adı altında birçok konu hakkında video yayınlayan Sakallıoğlu, sık sık takipçilerinin yüzünü güldürmekte. Şahan Gökbakar ile anlaşarak sözleşme imza attığının müjdesini veren Sakallıoğlu, “‘Zengo’ film oluyor. Türkiye’nin en komik adamının Yapım Şirketinde bir filiz yetiştirmek benim için çok kıymetli. Şimdiden hayırlı olsun ve o güzel kahkahalarınız beyaz perdede de yerini bulsun” dedi.

Yasemin Sakallıoğlu’nun çok göz önünde olmamasına rağmen hatırı sayılır bir takipçi kitlesi var. Sakallıoğlu’nun tavrını ve doğal hallerini seven takipçileri bu habere oldukça sevindi. Herkes bu filmin bir an önce vizyona girmesini bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler