Ana SayfaÜnlülerÇocuklar Duymasın oyuncusu annesini son yolculuğuna uğurladı. Annesine son bakışı yürek dağladı

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın oyuncusu annesini son yolculuğuna uğurladı. Annesine son bakışı yürek dağladı

Çocuklar Duymasın oyuncusu annesini son yolculuğuna uğurladı. Annesine son bakışı yürek dağladı… Çocuklar Duymasın dizisi oyuncusu Alperen Khamis, vefat eden annesini son yolculuğuna uğurladı. Rol arkadaşlarının da yalnız bırakmadığı genç oyuncunun annesine son bakışı, duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Alperen Khamis’in annesinin cenaze töreninden detaylar haberimizde…

Çocuklar Duymasın Oyuncularını Yıkan Ölüm Haberi!

Alperen Khamis’in annesi Nilgün Aksu vefat etti

Bebek oyuncu olarak katıldığı Çocuklar Duymasın isimli fenomen dizide uzun yıllardır hala daha Beton Orçun karakterine hayat veren genç oyuncu Alperen Khamis, anne acısı yaşadı. Alperen Khamis’in annesi, anneannesi ile birlikte geçtiğimiz Haziran ayında trafik kazası geçirmişti. Anneannesi Zennure Aksu, olayın hemen ardından ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış, hayatını kaybetmişti. Khamis’in annesi Nilgün Aksu ise, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınmıştı. Haziran ayından bu yana tedavi görüyordu. Ancak, mücadeleye yenik düştü.

Alperen Khamis Kimdir?

Alperen Khamis anne acısı yaşadı

Alperen Khamis’in kazanın meydana geldiği Haziran ayından bu yana tedavi gördüğü hastaneden kötü haber geldi. Nilgün Aksu, verdiği yaşam mücadelesine yenik düştü ve önceki gün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Alperen Khamis, genç yaşında önce anneannesinin, sonra da annesinin acısı ile derinden sarsıldı.

Nilgün Aksu defnedildi

Alperen Khamis, dün annesi Nilgün Aksu’yu son yolculuğuna uğurladı. Nilgün Aksu, dün Tarabya Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yeniz Ayazağa’da bulunan aile mezarlığında defnedildi.

Ünlüler de katıldı

Nilgün Aksu’nun cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Çocuklar Duymasın dizisi oyuncuları da katıldı. Zeyno Gönenç, Ferdi Akarnur, Mehmet Baran Erdoğan, dizinin yapımcısı Birol Güven ve eski model Yaşar Alptekin de cenaze törenine katıldı ve Alperen Khamis’e destek oldu.

Dizideki annesi yanından ayrılmadı

Alperen Khamis’in Çocuklar Duymasın dizisindeki annesi Gönül karakterine hayat veren ünlü oyuncu Zeyno Gönenç, genç oyuncunun yanından bir an olsun ayrılmazken, Khamis cenaze töreninde taziyeleri kabul etti.

Anneye son bakış yürekleri dağladı

Alperen Khamis’in kaybettiği annesine cenaze törenindeki son bakışı, yürekleri dağladı. Anneye veda, duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler