Ana SayfaÜnlülerEmina Jahovic, Sadettin Saran sorusuna ne yanıt verdi?

İlgili Postlar

Emina Jahovic, Sadettin Saran sorusuna ne yanıt verdi?

Emina Jahovic, Sadettin Saran sorusuna ne yanıt verdi? Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic, Saran ile ilgili gelen soruya ne yanıt verdi? Emina Jahovic ve Sadettin Saran aşk mı yaşıyor? Emina Jahovic, merak edilen sorunun yanıtını verdi mi? Detaylar haberimizde…

Emina Jahovic, Mustafa Sandal’ı aldattı mı?

Emina Jahovic, Sadettin Saran ile gündemde

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile olan on yıllık evliliğini geçtiğimiz Haziran ayının ilk günlerinde tek celsede boşanarak sonlandıran Emina Jahovic, son dönemlerde ünlü iş adamı Sadettin Saran ile birlikte anılıyor. Emina Jahovic ve Sadettin Saran’ın aşk yaşamaya başladığı iddiaları konuşuluyor.

Emina Jahovic Kimdir?

Emina Jahovic’e Sadettin Saran aşkı soruldu

Bir dönem Hülya Avşar ile aşk yaşadığı haberleri ile tanınan iş adamı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilen Emina Jahovic, Bebek’teki kuaföründen çıkarken basın mensuplarının objektifine yansıdı. Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddiaları sorulan Emina Jahovic, sessiz kalmayı tercih edince muhabirler “Neden Sadettin Bey sorulduğunda sinirleniyorsunuz, öyle bir şey yoksa neden yalanlamıyorsunuz?” sorusu sorulunca sinirlendi. Sadettin Saranv e aşk sorularına Emina Jahovic’in tek yanıtı, aracının kapısını sert şekilde kapatmak ve bu şekilde tepki göstermek oldu.

Ne yanıt vermişti?

Emina Jahovic, daha önce de Sadettin Saran sorusuna “Ben özel hayatımla ilgili hiç bir şey konuşmak istemiyorum. O yüzden beni anlayışla karşılayın.” diye yanıt vermişti. “Saadettin Bey’le tanışıklığınız var mı?” sorusuna ise; “Söylediğim kadar, şey yapamıyorum.” şeklinde yanıt vermişti.

Mustafa Sandal ve Emina Jahovic çifti, ünlüler dünyasının örnek çiftlerinden biri olarak gösteriliyordu. Ancak, geçtiğimiz Haziran ayında sürpriz bir şekilde on yıllık evliliklerini tek celsede boşanarak sonlandırmışlardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler