Ana SayfaÜnlülerBengü evleniyor! Gelinliği ilk kez görüldü. İşte düğünden ilk kareler...

İlgili Postlar

Bengü evleniyor! Gelinliği ilk kez görüldü. İşte düğünden ilk kareler…

Bengü evleniyor! Gelinliği ilk kez görüldü. İşte düğünden ilk kareler… Ünlü şarkıcı Bengü, bu akşam evleniyor. Evinden davul – zurna ile çıkan Bengü’nün ilk anları ortaya çıktı. Bengü’nün gelinliği de ilk kez görüldü. İşte Bengü’nün kız alma töreninden kareler ve detaylar…

Bengü’nün Kına Gecesinin Perde Arkası!

Bengü bu akşam evleniyor

Bir yıldır aşk yaşadığı, geçtiğimiz aylarda da evliliğe ilk adımını atarak nişan yüzüklerini taktığı Selim Selimoğlu ile evlenmeye hazırlanan Bengü, bu akşam evleniyor. Görkemli bir düğün töreni ile evlenecek olan Bengü, kız evinden çıktı.

Bengü kimdir?

Bengü ve Selim Selimoğlu karşılıklı göbek attı

Selim Selimoğlu, Bengü’yü davul – zurna ile birlikte annesinin evinden çıkardı. Kız alma törenini de tıpkı kına gecesinde olduğu gibi Türk örf ve adetlerine göre yapmayı tercih eden Bengü ve Selim Selimoğlu, davul – zurna eşliğinde karşılıklı göbek attı.

Selim Selimoğlu kimdir?

Bengü’nün gelinliği dikkat çekti

Evin balkonuna çıkan Bengü’nün ilk gelinliği de kez görüldü. Beyaz renk, elbise tarzına sahip kemerli bir kıyafet giymeyi tercih eden Bengü, düğün gecesinde farklı bir tasarıma sahip olan bir gelinlik giyecek.

İşte Bengü’nün gelinliği

 

Bengü’nün geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kına gecesi töreninde yaşananları ve gecenin detaylarını Pelin Kaya kaleme almıştı. Kaya, şu ifadeleri yazmıştı: 29 Ağustos’ta Raffles Hotel’de Selim Selimoğlu ile evlenecek olan Bengü, önceki akşam Acarkent’teki evinde kına gecesi düzenledi. Günler öncesinde memleketi İzmir’de kına alışverişi yapan şarkıcı, merasimin örf ve adetlere uygun olmasına özen gösterdi. Raşit Bağzıbağlı imzalı bir elbise giyen Bengü’yü, bu mutlu gününde Çağla Şıkel ve Esra Erol da yalnız bırakmadı. Bir organizasyon firmasından destek alınarak yapılan kına gecesinde süslemeler özenle hazırlandı. Güzel şarkıcı, gecede bolluk ve bereketi simgeleyen testi de kırdı. Damat Selim Selimoğlu, kına gecesini Abay Project dans ekibiyle birlikte basmaya geldi! Testilerden kapıya asılan Türk bayrağına kadar tüm geleneklere bağlı kalınarak gerçekleşen merasim sırasında Bengü, gözyaşlarını tutamadı. Ünlü şarkıcı, annesine sarılarak ağladı. Ünlü şarkıcı Bengü’nün kınasında olmayacak bir eşleşmeye şahit olduk. Bu seçimi, ayakkabı konusunda efsane zevksizliğe sahip Fahriye Evcen bile yapmazdı desem yeridir. Ne abiye elbisesini onda görmeye alışık olduğumuz modern tarzına yakıştırdım, ne de tek başına rahat bir parça olduğu belli olan ayakkabıyı elbisesine… Ümidim gelinliğine kaldı; heyecanla bekliyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler