Ana SayfaÜnlülerBengü'nün Kına Gecesinin Perde Arkası!

İlgili Postlar

Bengü’nün Kına Gecesinin Perde Arkası!

Bengü’nün kına gecesinin perde arkası! 29 Ağustos’da dünya evine girmeye hazırlanan Türk Pop Müziğinin başarılı ve güzel şarkıcısı Bengü, önceki gün düzenlediği kına gecesi ile bir hayli konuşuldu. Hangi ünlü arkadaşları bu özel gecede Bengü’yü yalnız bırakmadı? Kına gecesinde neler yaşandı? Hangi ayrıntılar göze çarptı? İşte o muhteşem gece ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar…

Bengü’nün kına gecesinde ağladığı anlar

Bengü’nün Kına Gecesinin Perde Arkası!

Önceki akşam Acarkent’de ki evinde muhteşem bir kına gecesi organize eden ünlü şarkıcı Bengü, gecedeki güzelliği ile göz kamaştırdı. Uzun süredir sevgili olduğu iş adamı Selim Selimoğlu ile 29 Ağutos’da dünya evine girmeye hazırlanan başarılı ve güzel şarkıcı Bengü’nün kına gecesi ile ilgili bir yazı kaleme alan Pelin Kaya, o muhteşem gecenin perde arkası hakkında şunları yazdı…

Bengü’nün Kına Gecesi Elbisesi Hazır…

Kına Gecesinde Gözyaşlarını Tutamadı

“29 Ağustos’ta Raffles Hotel’de Selim Selimoğlu ile evlenecek olan Bengü, önceki akşam Acarkent’teki evinde kına gecesi düzenledi. Günler öncesinde memleketi İzmir’de kına alışverişi yapan şarkıcı, merasimin örf ve adetlere uygun olmasına özen gösterdi.

Bengü’nün düğün maliyeti dudak uçuklattı

Gözyaşlarını Tutamayan Bengü, Annesine Sarılarak Ağladı

Raşit Bağzıbağlı imzalı bir elbise giyen Bengü’yü, bu mutlu gününde Çağla Şıkel ve Esra Erol da yalnız bırakmadı. Bir organizasyon firmasından destek alınarak yapılan kına gecesinde süslemeler özenle hazırlandı. Güzel şarkıcı, gecede bolluk ve bereketi simgeleyen testi de kırdı. Damat Selim Selimoğlu, kına gecesini Abay Project dans ekibiyle birlikte basmaya geldi! Testilerden kapıya asılan Türk bayrağına kadar tüm geleneklere bağlı kalınarak gerçekleşen merasim sırasında Bengü, gözyaşlarını tutamadı. Ünlü şarkıcı, annesine sarılarak ağladı.

Bengü’nün düğün davetiyesi ortaya çıktı

Bu Seçimi Ayakkabı Konusunda Efsane Zevksizliğe Sahip Fahriye Evcen Bile Yapmazdı

Ünlü şarkıcı Bengü’nün kınasında olmayacak bir eşleşmeye şahit olduk. Bu seçimi, ayakkabı konusunda efsane zevksizliğe sahip Fahriye Evcen bile yapmazdı desem yeridir. Ne abiye elbisesini onda görmeye alışık olduğumuz modern tarzına yakıştırdım, ne de tek başına rahat bir parça olduğu belli olan ayakkabıyı elbisesine… Ümidim gelinliğine kaldı; heyecanla bekliyorum.”

Bengü kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler