Ana SayfaÜnlülerBengü'nün düğün davetiyesi ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Bengü’nün düğün davetiyesi ortaya çıktı!

Bengü’nün düğün davetiyesi ortaya çıktı! Düğünü için gün sayan ünlü şarkıcı Bengü’nün düğün davetiyesi ortaya çıktı. Bengü, düğünü için konuklarına nasıl bir davetiye gönderdi? Bengü, düğün davetiyesi olarak nasıl bir model tercih etti? Bengü’nün düğün davetiyesi ve düğüne dair detaylar haberimizde…

Bengü Havuz Başında Uyukladı!

Bengü ve Selim Selimoğlu’nun düğün davetiyesi ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı Bengü, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Selim Selimoğlu ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. 29 Ağustos günü dünya evine girecek çiftin düğün davetiyesi ortaya çıktı. Bengü ve Selim Selimoğlu’nun düğün davetiyesinde sadelik ve zarafet ön planda tutulurken, çiftin baş harflerinin iç içe geçtiği dikkat çekiyor. Gümüş gri ve beyaz renkleri ile çiçek desenlerini tercih eden ünlü çift, davetiyeye “Düğün törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız” diye bir metin ekledi.

Bengü kimdir?

İşte Bengü’nün düğün davetiyesi

Selim Selimoğlu kimdir?

Ünlü şarkıcı Bengü ve armatör Selim Selimoğlu çifti, lüks bir otelde gerçekleşecek düğün törenlerinde 600 kişilik davetli grubunu ağırlayacak. Selim Selimoğlu, nişanlısı Bengü’nün düğün salonunun büyük bir bahçe gibi olmasını istemesi üzerine orkide, şakayık ve kır çiçeklerinden oluşan dört tır dolusu çiçek sipariş etti. Sadece düğün salonunun süslemesi ve çiçek masrafları 150 bin lira civarında tutarken, kına gecesi, gelinlik, nikah sonrası parti elbisesi, yemekli düğün ve balayı gibi detaylar için 1 milyon lira bütçe ayrıldığı öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler