Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'ı Bitirme Operasyonu!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’ı Bitirme Operasyonu!

Cem Yılmaz’ı bitirme operasyonu! Son dönemde kendisi ile ilgili magazin dünyasında çıkan olumsuz haberlerle ilgili yorum yapan Cem Yılmaz, neler söyledi? Ünlü komedyenin bu sözlerini hangi ünlü yazar sert bir dille eleştirdi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz her şey…

Etten Duvar Ördürdü

Sevgilisi Defne Samyeli ile Bodrum Antik Tiyatro’da MFÖ konserini izlemeye giden Cem Yılmaz’ın, korumaları ile etrafına etten duvar ördürmesine gelen tepkiler çığ gibi büyüyor.

Cem Yılmaz’a MFÖ Gurubundan Eleştiri! Bize İhanet Ettin

Bence Boşa Bir Uğraş Ama Siz Bilirsiniz

Yazılı ve basılı magazin haberlerinde ve sosyal medya hesaplarında bir hayli tepki gören bu olayı değerlendiren Cem Yılmaz, kendisine karşı bir nefret ettirme çalışması yapıldığını iddia etmiş, “Bence boşa bi’ uğraş ama siz bilirsiniz” demişti.

Bu konuda köşesinde bir yazı kaleme alan usta gazeteci Mevlüt Tezer, ünlü komedyeni “Cem Yılmaz’ın bu çılgın komplo teorisi sadece filmlerine espri konusu olur.” diyerek sert bir şekilde eleştirdi. Yazının devamı ise şöyle:

Cem Yılmaz kimdir?

Cem Yılmaz’ı Bitirme Operasyonu!

“Cem Yılmaz, son dönemde kendisiyle ilgili çıkan haberlere sosyal medyadan isyan edip kendisine karşı bir ‘nefret ettirme çalışması’ olduğunu iddia etti. Ve “Bence boşa bi’ uğraş ama siz bilirsiniz” mesajı verdi. Cem Yılmaz’ın haberlerin veriliş tarzına itirazı olabilir ama medyanın kendisine karşı bir nefret ettirme çalışması başlattığını söylemesi gerçekten komik. Ne yani, bütün magazin müdürleri ‘Kurtlar Vadisi’ dizisindeki gibi büyük bir masada toplanıp ‘Her gün yeni bir sevgili yapıyor. Şimdi de taş gibi Defne Samyeli ile çıkıyor. Bu Cem Yılmaz da fazla olmaya başladı. Düğmeye basalım, halkı ondan nefret ettirecek haberler yapalım’ diye karar aldıklarını mı düşünüyor acaba? Cem Yılmaz’ın bu çılgın komplo teorisi sadece filmlerine espri konusu olur.
Ne yani, magazin basını Yılmaz’ı bitirme operasyonu için düğmeye mi bastı?
Bodrum’da havuzda tele objektifle fotoğraf çeken, SAT komandosu muydu?
Defne Samyeli ile Cem Yılmaz’ın önünde etten duvar ören bodyguard’lar da Magazin Konseyi’nden mi emir aldı?
Korumaların amacı, ‘Fotoğraf bile çektirmiyor.
Cem Yılmaz’ın poposu kalktı’ dedirtmek miydi?

Aslında Cem Yılmaz haklı; büyük resmi görmek lazım. Bu operasyon, sadece magazin medyasının işi olamaz! Cem Yılmaz üzerinde oynanan oyunu görmeliyiz! Dış mihraklar da bu komplonun içinde! Yılmaz’ı bitirirsek gerisi gelir, tüm Türkiye’yi çökertiriz diye planlar yapıyorlar! İlahi Cem Yılmaz; bu kadar alıngan olmak sana hiç yakışmadı.
Yahu hep yazıyoruz; yurt dışında ünlülerin hayatları sizinkinden daha zor, attıkları her adım haber oluyor.
İnsanlar geçim derdinde, senin derdine bak! Seninki de dert mi şimdi Cem Yılmaz? Magazincilerin iki fotoğraf çekmesini de memleket meselesi yapma! Cem Yılmaz’dan nefret ettirme çalışmasıymış!
Hiç güleceğim yoktu…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler