Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'ın korumalı önlemine tepkiler çığ gibi

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’ın korumalı önlemine tepkiler çığ gibi

Cem Yılmaz’ın korumalı önlemine tepkiler çığ gibi… Geçtiğimiz günlerde konserde yaşanan koruma krizi ile gündeme gelen Cem Yılmaz’ın hareketine tepkiler büyüyor. Detaylar haberimizde…

Cem Yılmaz’a MFÖ Gurubundan Eleştiri! Bize İhanet Ettin…

Cem Yılmaz’ın MFÖ konserinde korumalı önlemi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, bir süredir aşk yaşadığı Defne Samyeli ile MFÖ konserini izlemeye gitti. Yılmaz’ın korumaları, ünlü komedyene yaklaşmak isteyen hayranlarını ilginç bir şekilde uzaklaştırmaya çalıştı. Çok eleştirilen bu anlar, Hürriyet’ten Cengiz Semercioğlu, Ömür Gedik ve Onur Baştürk’ün oluşturduğu konseyde değerlendirildi. İşte o yorumlar…

Cem Yılmaz kimdir?

Cengiz Semercioğlu: Ortaya çıkan fotoğraf Cem adına da, Defne adına da güzel değil. Cem Yılmaz müdahale edip korumaların böyle davranmasının önüne bir şekilde geçmeliydi.

Gecemediği için de o koruma Cem’i görmek isteyen çocuğun gözüne fener tutma densizliğini gösterir. Her şey unutulur bu fotoğraf akıllarda kalır. Bir de çocuklara böyle davranan koruma da unutulmaz.

Ömür Gedik: Fotoğraflarda görülen görevliler, Cem Yılmaz’ın korumaları değil konser alanının görevlileri.

MFÖ konserinin Cem Yılmaz fotoğraf çekimi kuyruğuna dönmemesi ve zamanında başlaması için böyle bir çözüm bulmuşlar. Yani Cem’in kendisiyle fotoğraf çekilmesin diye insanları engellediği falan yok.

Ama yine de görüntü dışarıdan bakıldığında hoş değil. Başka bir çözümü olmalıydı.

Sonuçta ‘Cem etten duvar ördürdü’ görüntüsü hafızalarda yer edebilir. Ama bu nahoş durum MFÖ konserinin sağlığı için kaçınılmaz olmuş. Amfi tiyatronun yarısı fotoğraf çekimi için Cem’in yanına gelse o konser zor başlardı.

Onur Baştürk: Cem Yılmaz olayı farklı anlatıyor ama çekilen fotoğraflar da olayı başka türlü yansıtıyor. Tamam, her birimiz olayları farklı algılayıp kendi penceremizden anlatabiliriz.

Bu çok doğal. Ama gördüğüm fotoğraflarda korumalar gerçekten de “etten duvar” örmüş Yılmaz’ın önüne. Belli ki fotoğraf çektirmek isteyenleri yaklaştırmak istememişler. Yoksa konser kalabalığından ötürü ekstra bir birikme olmadığı belli. O yüzden Cem Yılmaz’ın kızmaya pek hakkı yok gibi geldi bana. Korumalar konser nedeniyle değil onu korumak için orada birikmiş.

Çocuklarını tanıştırdılar diye evlenecek değiller

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli bu hafta çocuklarını tanıştırdı. Âşıklar, Deren Talu ve Kemal Yılmaz’la birlikte ilk kez kalabalık aile olarak objektife takıldı. Bu ilişki nereye gidiyor?

Ömür Gedik: Güzel gidiyor gibi duruyor. Çocukların da tanışması, hep birlikte olunması artı bir adım demek. Kimse gelip geçici diye baktığı biriyle çoluğunu çocuğunu bir araya getirmez sonuçta.

Cengiz Semercioğlu: Aynı konserde Cem Yılmaz gündemlerinde evlilik olmadığını da söyledi. Neden ısrarla bu soru soruluyor ki Defne ve Cem’e. Evet bu ilişki çok güzel gidiyor, çocukların da tanışmasıyla işin ciddiyeti bir kez daha göründü. İmza atmasalar da onlar çoktan büyük, çok güzel bir aile oldular.

Onur Baştürk: Çocuklarını tanıştırdı diye bu ilişki evliliğe gidiyor demek bu çağda yapılacak en saf yorum olur herhalde. Sürekli beraberler, çocukların tanışması kadar doğal bir şey yok bence.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler