Ana SayfaÜnlülerZeynep Alkan hakkında merak edilenleri açıkladı

İlgili Postlar

Zeynep Alkan hakkında merak edilenleri açıkladı

Zeynep Alkan hakkında merak edilenleri açıkladı… Son zamanların sosyal medya paylaşımları ile en çok konuşulan isimlerinden Zeynep Alkan, yine bir sosyal medya paylaşımı yaparak hakkında merak edilenleri açıkladı. Zeynep Alkan’ın hakkındaki çok özel paylaşımı detayları ile birlikte haberimizde…

Zeynep Alkan kaza geçirdi, ayağının üstüne basması yasaklandı!

Zeynep Alkan yine gündemde

Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör’ün evliliklerinden dünyaya gelen kızları Zeynep Alkan, son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımları ile adından sık sık söz ettiriyor. Alkan, son paylaşımı ile hakkında merak edilenleri anlattı.

Zeynep Alkan kimdir?

Zeynep Alkan’dan olay paylaşım

Zeynep Alkan, bir fotoğrafı ile birlikte yaptığı paylaşımına “En sevdiğim hayvan yılan, tembel hayvan ve kedi, en sevdiğim yemek bamya, en korktuğum şey full simsiyah renk göz, sevdiğim filmi yeni izlermişçesine 70’ten fazla izleyebilirim, en küçük şeylerden bile mutlu olmak hayat felsefelerimden biri, o yüzden çok enerjik ve neşeli gözüküyorum. Çok çişim geldiğinde Tarkan’ın ‘Kuzu kuzu dilleri’ni içimden söyleyip uzun süre tutabiliyorum.” notlarını ekledi ve hakkında merak edilenleri açıkladı.

İşte Zeynep Alkan’ın o paylaşımı

Zeynep Alkan, son olarak Çeşme tatili sırasında arkadaşları ile şakalaştığı sırada ayağından sakatlanması haberi ile gündeme gelmişti. Sevenlerini korkutan Alkan, durumu “Geçmişte bağlarım kopmuştu. Yine zedelendi. Bir süre yere basamayacağım. Şu an ayağım şiş ve mor…” açıklaması ile anlatmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler