Ana SayfaÜnlülerCiciş Kardeşler Sokak Ortasında Saç Saça, Baş Başa Kavga Etti! Olay görüntüler...

İlgili Postlar

Ciciş Kardeşler Sokak Ortasında Saç Saça, Baş Başa Kavga Etti! Olay görüntüler ortaya çıktı

Ciciş Kardeşler Sokak Ortasında Saç Saça, Baş Başa Kavga Etti! Olay görüntüler ortaya çıktı… Sık sık kavga görüntüleri ile gündeme gelen Ciciş Kardeşler olarak anılan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, bu defa sokak ortasında saç saça, baş başa kavga etti. İnanılmaz anların görüntüleri ortaya çıktı. Ciciş Kardeşler neden kavga etti? Detaylar haberimizde…

Ciciş Kardeşler’in ‘kardeşimin böbreğini çaldılar yetiş polis’ olayında açılan davadan ne karar çıktı?

Ciciş Kardeşlerin olay kavga

Kamuoyunda ‘Ciciş Kardeşler’ olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, Çeşme sokaklarında saç saça baş başa kavga etti. Yol ortasında yerlerde sürüklenip kavga eden kardeşlerin kavgasını, çevredeki vatandaşlar ayırmaya çalıştı. Zaman zaman kavga ettikleri haberleri ile gündeme gelen kardeşler, bu defa kıyasıya kavgaları ile gündemde.

Ciciş Kardeşler’den Ceyda Ersoy kimdir?

Ciciş Kardeşler neden kavga etti?

Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerin, cep telefonu yüzünden kavga ettikleri ortaya çıktı. Kavga görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından teve2 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefon bağlantısı ile katılan Cicişlerden Esra Ersoy, kavgayı ve nedenlerini anlattı.

Ciciş Kardeşler’den Esra Ersoy kimdir?

Esra Ersoy kavgayı anlattı

Esra Ersoy, “Kardeşimin telefonunu izinsiz şekilde aldım mekandan çıkarken. Sebebi anlatmam uzun sürer telefonu vermemi istedi vermedim. Birkaç kez istedi vermedim o sırada sinirlenip saçıma yapıştı. Alaçatı sokakları taşlı olduğu içinde yere düştüm. Düşünce yerden sürükleniyormuşum gibi görünüyor. Bende inatçı olduğum için telefonu vermedim sonra insanlar geldi ayırmak için. Oda inat etti sonra biri gelip telefonu benden alıp verdi o arada da saçımı bıraktı.” diye konuştu.

Cicişler’den Esra estetik yaptırdı, görenler gözlerine inanamadı! Adeta tanınmayacak halde…

Böyle reklam mı olur rezalet görüntüler

Kavga ederek reklam yaptığı iddialarına da yanıt veren Esra Ersoy, bu tarz haberin işlerini engellediğini, bu haberler nedeni ile reklam tekliflerini alamadıklarını ifade ederek “Böyle reklam mı olur rezalet görüntüler. Böyle görüntüler yüzünden dünyaca ünlü markaların reklam yüzü olamıyoruz.” dedi.

Daha önceden de kavga görüntüleri ile gündeme gelen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, yine kavga görüntüleri ile gündemde…

İşte Ciciş Kardeşlerin kavga görüntüleri

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler