Ana SayfaÜnlülerCoşkun Göğen kızını son yolculuğuna uğurladı! Cenaze töreninden detaylar...

İlgili Postlar

Coşkun Göğen kızını son yolculuğuna uğurladı! Cenaze töreninden detaylar…

Coşkun Göğen kızını son yolculuğuna uğurladı! Cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı. Coşkun Güğen, kızı Dünya Göğen’i toprağa vermenin acısını yaşadı. Coşkun Göğen’in acı günü ve cenaze töreninden detaylar haberimizde…

Sıcak gelişme: Coşkun Göğen’in kızından kötü haber!

Coşkun Göğen kızını toprağa verdi

Yeşilçam’ın ‘tecavüzcü Coşkun’ karakteri olan ünlenen usta sanatçısı Coşkun Göğen, evlat acısı yaşadı. Coşkun Göğen’in, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yönetici pozisyonunda çalışan 36 yaşındaki kızı Dünya Göğen hayatını kaybetti. Dünya Göğen, genç yaşında kanser hastalığına yakalanmıştı. Amansız hastalıkla bir buçuk yıl süren mücadele verdikten sonra yenik düştü ve İstanbul’daki İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu.

Coşkun Göğen Kimdir?

Taziyeleri kabul etti

Coşkun Göğen’ın üç kızından biri olan Dünya Göğen, bugün Antalya’daki Muratpaşa Camisi’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından sol yolculuğuna uğurladı. Göğen, taziyeleri cami bahçesinde kabul etti.

Coşkun Göğen’i yalnız bırakmadılar

Dünya Göğen’in cenaze törenine, ‘Benim adım Cemil’ repliği ile bilinen usta oyuncu Uğurtan Sayıner de arkadaşının desteği ile katıldı. Sayıner, yakın arkadaşı Coşkun Göğen’i acı gününde yalnız bırakmadı. Cenaze törenine katılan sanatçılar arasında Uğurtan Sayıner’in yanı sıra Yeşilçam’ın kötü adamlarından biri olarak nam salan Nuri Alço da vardı. Alço’da Coşkun Göğen’i kötü gününde yalnız bırakmadı.

Bize kötü diyenler düşünsün

Cenaze töreni öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan acılı baba Coşkun Göğen, “Biz kırk senedir sinemanın kötü adamlarıyız. Bize kötü diyenler düşünsün. Ben Nuri Alço’ya teşekkür ediyorum. Kızımın da çok iyi arkadaşıydı. Dünya delikanlı olsaydı, yuvarlak olmazdı. Kaygan zeminde yaşıyorlar da herkes tecavüzden bahsediyor. Onlar bastıkları yere dikkat etsinler bence.” diye konuştu.

Herkes iyi gün dostudur, ama biz kötü günün de dostuyuz

Nuri Alço da, Coşkun Göğen’in ardından “Güzel dostluğumuz var. Arkadaşın, kötü gününde yanında olmak gerekiyor. Biz gerekeni yapıyoruz. Dostluk budur. Herkes iyi gün dostudur. Ama biz kötü günün de dostuyuz. Gelemeyenler oldu, malum yaz mevsimi ve tatil dönemi. Sinema dünyasından gelemeyenler oldu.” şeklinde konuştu.

Coşkun Göğen’in 36 yaşındaki kızı Dünya Göğen, gözyaşları içinde gerçekleşen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler