Ana SayfaÜnlülerOkan Kurt'un Yerinde Olsam 'Karımın Aklı Hala İbrahim'de mi?' Diye Düşünürdüm!

İlgili Postlar

Okan Kurt’un Yerinde Olsam ‘Karımın Aklı Hala İbrahim’de mi?’ Diye Düşünürdüm!

Okan Kurt’un yerinde olsam ‘Karımın aklı hala İbrahim’de mi?’ diye düşünürdüm! Sosyal medya hesaplarından her paylaştıkları birbirlerine gönderme olarak değerlendirilen Demet Akalın ve Demet Şener, her zaman magazin basınının baş köşesinde oturuyor. Bu sefer Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt tarafından konuya değinen yazar Sevilay Yılmaz, çok önemli bir noktaya dikkat çekti. İşte çok ses getirecek haberimiz…

Demet Akalın’dan olay açıklama: Boynuzları yiyenler düşünsün

Okan Kurt’un Yerinde Olsam ‘Karımın Aklı Hala İbrahim’de mi?’ Diye Düşünürdüm!

Demet Akalın kimdir

Okan Kurt’un yerinde olsam ‘Karımın aklı hala İbrahim’de mi?’ diye düşünürdüm! Demet Akalın ve Demet Şener’in aralarında senelerdir süren sıkıntılı durum, Demet Şener’in eşi İbrahim Kutluay’dan boşanmasından sonra iyice tavan yaptı.

Demet Şener: O Kişi Bir Yerde Çıkacak Karşıma

Bu Demet’lerin Rekabeti Ne Zaman Biter?

“Habertürk Gazetesinden Sevilay Yılman, bugün kaleme aldığı yazısında Demet Akalın’a seslendi. “Hiç bir şey hatırına değilse de, kocası Okan Kurt’un hatırına mazide kalmış bu olayı unutmalı ve unutturmalı” diyen Sevilay Yılman’ın yazısının devamı şöyle:

“Demet Akalın ve Demet Şener arasındaki kah açıktan kah gizliden devam eden rekabet bir türlü bitmek bilmiyor. Doğruya doğru Şener cephesinde çok umursanan bir rekabet gibi görünmüyor bu durum. Polemiği diri tutan taraf Akalın tarafı. Eski sevgilisi İbrahim Kutluay’ın onu terk edip Şener’le evlenmesi çok üzmüş belli ki. Acıtmış canını. Haklı da nitekim. Hangi kadın olsa sevdiği adam tarafından başka bir kadın için terk edilmesi hasara neden olur.

Ancak kanımca Akalan’ın ki biraz uzun sürdü gibi.

Aradan yıllar geçmiş, Kutluay evlenip iki çocuk yaptığı Demet Şener’i aldattığı için boşanmış ve bu arada Akalın, Okan Kurt ile hala devam eden çok güzel bir evlilik yapmış, bir evlat sahibi olmuş ama acı dinmemiş olsa gerek. Hala Şener’e sürekli bir laf sokuşturmalar, taş atmalar filan çok dikkat çekiyor.

Yok Canım… Niye Kıskanayım

Dün internette gezinirken gördüm. Kocasının İnstagram hesabı açması üzerine, “Kıskanıyor musunuz?” sorusuna “Yok canım… Niye kıskanayım… “ deyip geçiştireceğine, “Benim öyle bir korkum yok! Onu boynuzlananlar düşünsün!” mealinde Şener’i ima eden acayip bir cevap veriyor Demet Akalın.

Hani üzerime vazife değil ama… Severim de kendisini. Beğenirim. Bence Akalın artık bu işi uzatmasın. Hiçbir şey hatırına değilse de, kocası Okan Kurt’un hatırına mazide kalmış bu olayı unutmalı ve unutturmalı.

Çünkü ben Okan Kurt’un yerinde olsam; “Acaba benim karımın aklı hala İbrahim’de mi? Niye bu meseleyi unutamıyor!” diye düşünebilirim.

Ne gerek var ki böyle bir düşünceye insanın kocasını itmesinin!

Haksız mıyım?”

Demet Şener Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler