Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan olay açıklama: Boynuzları yiyenler düşünsün!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan olay açıklama: Boynuzları yiyenler düşünsün!

Demet Akalın’dan olay açıklama: Boynuzları yiyenler düşünsün! Sevilen şarkıcı Demet Akalın, eşi Okan Kurt’un sosyal medya hesabı açması konusunda gelen sorulara verdiği yanıt ile şaşırttı. Akalın, gönderme içeren yanıtları ile haberimizde…

Demet Akalın Adeta Çıldırdı!

Demet Akalın İstanbul’da

Yaz aylarını yoğun konser maratonu ile geçiren ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki akşam İstanbul’da görüntülendi. Uzun süredir şehir dışında olan Akalın, İstanbul’a döndü. Önceki akşam Yeniköy’de bir mekanda arkadaşları Özlem Yıldız, Deha Bilimlier ve eşi Aslı Bilimlier ile bir araya geldi ve yemek yedi.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın’dan ‘boynuzlu’ yanıt

Demet Akalın, mekan çıkışında kendisini görüntüleyen basın mensuplarının sorularını ayaküstü yanıtladı. Eşi Okan Kurt’un geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı açması hakkında gelen soruları yanıtlayan Demet Akalın, “Gelen mesajları kontrol ediyor musunuz?” şeklinde gelen soruya, “Asla yapmam. Siz beni ne zannediyorsunuz? Ben kendime güveniyorum. Onu kendine güvenemeyenler, boynuzları yiyenler düşünecek.” diye yanıt verdi.

Demet Şener Kimdir?

Demet Akalın, Demet Şener’e mi gönderme yaptı?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın verdiği bu yanıt ile arasının bozuk olduğu Demet Şener’e gönderme yaptığı şeklinde düşünceler oluşmasına neden oldu. Eski manken Demet Şener, eşi İbrahim Kutluay tarafından aldatıldığı iddiası ile gündeme gelmiş, uzun süre konuşulmuştu. Demet Şener ve İbrahim Kutluay aldatma iddialarının ardından boşandı. Hala daha dönem dönem aldatma konusu ile gündeme geliyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler