Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz ve İdo Tatlıses Otelin Altını Üstüne Getirdi!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz ve İdo Tatlıses Otelin Altını Üstüne Getirdi!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ve İdoTatlıses aynı otelde karşılaşınca ortalığı birbirine kattılar! Balkondan balkona atışan iki ünlü ismin Sosyal Medya paylaşımları ise bomba etkisi yarattı. Nasılmı ? Detaylar Haberimizde..

Kerimcan Durmaz ve Hande Erçel’in ‘bazlama’ tartışmasına Murat Dalkılıç da katıldı!

“Ne demek bileklerime kadar acıyor”

İdo Tatlıses ile ünlü sosyal medya fenomen Kerimcan Durmaz, aynı otelde tesadüfen denk gelince eğlenceli anlar yaşanması kaçınılmaz oldu. Kerimcan Durmaz kaldığı odada birden İdo Tatlıses’in hit olan şarkısı “Bileklerime Kadar Acıyor” şarkısını söylemeye başladı. Bu sırada video kaydına başlayan Kerimcan Durmaz “Ne demek bileklerime kadar acıyor” diyerek otel odasının balkonuna çıkıp “İdo” diye seslendi. Yan odanın balkonunda hazır bulunan İdo Tatlıses ise şarkısının ne anlama geldiğini espirili cümlelerle ve tarifde ederek Kerimcan Durmaza anlattı.

Kerimcan Durmaz kimdir ?

“Bizi otelden kovacaklar”

Kayıt sırasında eğlenceli anlar yaşayan ve Çok ses çıktığını söyleyen Kerimcan Durmaz “Bizi otelden kovacaklar” diyerek videosunu sonlandırdı.

İdo Tatlıses kimdir ?

“Kovulmadınız”

Kerimcan Durmaz eğlenceli videodan tam bir gün sonra kahvaltı beklerken ise otel çalışanlarının aniden sürpriziyle karşılaştı. Sabah Kahvaltıyla gelen pastanın üzerine “Kovulmadın” yazısını gören Kerimcan ve dostları kahkahaya boğuldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler