Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'den Bebek Sürprizi!

İlgili Postlar

Seren Serengil’den Bebek Sürprizi!

Ünlü Şarkıcı ve Programcı Seren Serengil ile eşi Şarkıcı Yaşar İpek bebek sahibi olmaya nihayet karar verdi. Seren Serengil Instagram hesabından yaptığı paylaşımla tüp bebek tedavisine başladıklarını duyurdu. Detaylar Haberimizde..

Seren Serengil’e Yılan Büyüsümü Yapıldı?

“Aman ne ağladım…!”

Şarkıcı çift Seren Serengil ve Yaşar İpek, büyük bir sürpriz yapıp Fransa’da nikahlanarak evliliğe ilk adımlarını atmışlardı. Daha önce de hamile kaldığı yönünde haberler çıkan Seren Serengil,  “Her tarafımdan kan alındı biliyorsunuz. Kan pıhtılaşması vardı ve düşüklerim hep bu yüzdendi. Genetik testten tutun bir sürü kan testi… Ne kolum, ne ayağım, ne boynum delik deşiğim. Aman ne ağladım.. İğne fobim var çünkü. Ama şu an keyfim yerinde aile, dostlarımızla mutluluğumuzu paylaşıyoruz yakında. Allah sizle de paylaşmayı nasip eder inşallah.” açıklamasında yapmıştı.

Seren Serengil Kimdir ?

“Yaşar nasıl yapılacağını öğrenince olay çıkardı…”

Seren Serengil, şimdi de Instagram hesabından tüp bebek tedavisi gördüğünü bir paylaşımıyla duyurdu: “Dua edin tüp bebek yapıyoruz da… Yaşar nasıl yapılacağını öğrenince olay çıkardı ama yapılacak birşey yok çok komik bir çocuk benim kocam ya..”

seren serengil tüp bebek ile ilgili görsel sonucu

Yaşar İpek Kimdir ?

Seren Serengil tüp bebek tedavisi görüyor - <a href=Magazin haberleri” width=”494″ height=”640″ />

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler