Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'e Yılan Büyüsümü Yapıldı?

İlgili Postlar

Seren Serengil’e Yılan Büyüsümü Yapıldı?

Şarkıcı Yaşar İpek ile dünya evine giren Seren Serengil’in Bodrum’daki villasına yılan girdi. Seren Serengil, “Nazara ve büyüye inanmaya başladım” diyerek dua istedi. Detaylar Haberimizde..

Seren Serengil Yalancı mı Çıktı?

“Nazara ve Büyüye inanmazdım….”

Yaşar İpek ile evliliği uzun süredir dillerden düşmeyen Seren Serengil sosyal medya profilinden, nazara maruz kaldığını ve evine yılan girdiğini söyledi. Seren Serengil, “Nazara ve büyüye inanmazdım ama artık inanmaya başladım” mesajıyla Bodrumdaki villasına giren yılanın fotoğrafını İnstagram hesabından paylaştı.

Yılan Korkusu Ağır Bastı!

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerin başında gelen Seren Serengil, eşi Yaşar İpek ve köpekleri ile villasından her anını takipçileriyle paylaştığı görülüyor. Seren Serengil, rutinleşen fotoğraf paylaşımlarına bu hafta da devam etti. Seren Serengil, eşi Yaşar İpek’le kahvaltı yapmak üzere Bodrumdaki villasından çıktı. Kahvaltıdan sonra villalarına geri dönen ünlü çift, yılan korkusuyla yüzleştiği görüntülendi.

Yaşar İpek Kimdir ?

“NAZARA ARTIK İNANIYORUM”

Seren Serengil, villasında yılan arama çalışmasını instagram hesabından, “Nazara inanmazdım ama artık inanıyorum” notuyla takipçileriyle paylaştı. En sonunda Yılanın bulunmasıyla rahatlayan Seren Serengil, bulunan yılanın görüntüsünü paylaşmayı da ihmal etmedi.

Seren Serengil Kimdir ?

Seren Serengil, sevenlerinden Dua da istedi.

“Bildiğinin ne dua varsa bizim için okuyun. Nazar büyüye karşı ben hiç inanmazdım. Böyle şeylere artık inandım valla.” diye yazarak takipçilerinden dua etmelerini istedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler