Ana SayfaÜnlülerŞok gelişme: Hakan Sabancı, Aslı Enver'e aşık mı oldu?

İlgili Postlar

Şok gelişme: Hakan Sabancı, Aslı Enver’e aşık mı oldu?

Şok gelişme: Hakan Sabancı, Aslı Enver’e aşık mı oldu? Flaş iddia, magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Çapkınlık haberleri ile gündeme gelen Hakan Sabancı’nın, Murat Boz ile ismi anılan Aslı Enver’e aşık olduğu iddia edildi. Hakan Sabancı, Aslı Enver’e mi aşık oldu? Çapkın Sabancı, aşka mı düştü? Aslı Enver bu duruma ne dedi? Detaylar haberimizde…

Hakan Sabancı, Kenan Doğulu konserinde yumruk yumruğa kavga etti!

Hakan Sabancı, Aslı Enver’e aşık oldu

Uzun süredir geçtiğimiz aylarda ayrıldığı iki buçuk yıl boyunca aşk yaşadığı eski sevgilisi Murat Boz ile barışma haberleri ile gündeme gelen Aslı Enver, şimdi de Hakan Sabancı ismi ile gündeme geldi. Çapkınlık haberleri ile magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden olan Hakan Sabancı’nın gönlünü Aslı Enver’e kaptırdığı iddia edildi.

Hakan Sabancı Kimdir?

Hakan Sabancı ve Aslı Enver iddiası

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’nın hazırlayıp sunduğu, teve2 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa isimli magazin programında gündeme gelen iddiaya göre; Sabancı ailesinin sık sık çapkınlık haberleri ile gündeme gelen ismi Hakan Sabancı’nın gönlünü Aslı Enver’e kaptırdığı iddia edildi.

Aslı Enver kimdir?

Aslı Enver’in haberi var mı?

Hakan Sabancı’nın, Aslı Enver’e hayran olduğu ve tanışmak istediği, ancak Aslı Enver’in henüz bu durumdan haberi olmadığı iddia edildi.

Şimdi gözler Hakan Sabancı ve Aslı Enver’e çevrildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler