Ana SayfaÜnlülerOnur Büyüktopçu, Zuhal Topal'ın Hatalarını Yüzüne Vurdu!

İlgili Postlar

Onur Büyüktopçu, Zuhal Topal’ın Hatalarını Yüzüne Vurdu!

Onur Büyüktopçu, Zuhal Topal’ın Hatalarını Yüzüne Vurdu! Yeni sezona yeni bir format ile başlayan Zuhal Topal, ekran başındaki izleyicilerden nasıl tepkiler aldı? Onur Büyüktopçu’ya rakip olarak gösterilen Topal, bu yarışta geride mi kaldı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Onur Büyüktopçu’dan Duygusal Veda

Onur Büyüktopçu, Zuhal Topal’ın Hatalarını Yüzüne Vurdu!

Onur Büyüktopçu, Zuhal Topal’ın Hatalarını Yüzüne Vurdu! Yeni yayın sezonu yavaş yavaş açılmaya başladıkça çok sevilen programlar seyircileri ile buluşuyor. Tv8 kanalının en güçlü gündüz kuşağı programlarından birisi olan Yemekteyiz’de bu hafta başı start verdi.

Zuhal Topal’ın Mutlu Evlilik Sırrı

Yeni Bir Rakip

Programa dahil olduğu günden beri büyük bir hayran kitlesi edinen ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu’nun, artık ekranlarda gündüz kuşağında bir rakibi daha var.
Bir dönemin İzdivaç programlarını sunan Zuhal Topal, verdiği bir yıllık aranın ardından ekranlara geri döndü. Format değişikliğine giden Zuhal Topal, yeni başlayan programı Zuhal Topal’la Sofrada yayınlandığı ilk bölümünden sonra pek de sevilmedi.

Zuhal Topal kimdir?

Zuhal Topal’a Yakıştırılmadı

Aslında Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz ile Fatih Ürek’in sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmalarının karması gibi olan Zuhal Topal’la Sofrada, sunucu Topala’a hiç yakıştırılmadı.

Şimdilik programında etkisiz durduğu için eleştrilen Zuhal Topal, Onur Büyüktopçu ile arasındaki sunum uçurumunu açtı. Vücud dillerinin Onur Büyüktopçu için ‘ben bu formata yakışıyorum’u performansı ile güçlü bir şekilde ifade ettiği iddia edilirken; aynı durum Zuhal Topal için ‘ben bu formata yakışmıyorum’ ruh halinde ifade ediyor şeklinde yorumlandı.

Yarışmacıların birbirleri arasında sürtüşmelerde de konuya müdahil olmamak adına elinden geleni yaptığı iddia edilen Zuhal Topal’un bu pasif hallerinin, programdaki tartışmaların kontrolden çıkmasına bile sebep olabileceği söyleniyor.

Reytingler Şimdilik Üzdü

Reyting sonuçlarında da 1.66 alan Yemekteyiz programı ile Onur Büyüktopçu, 0.99’luk bir izleme oranı alan Zuhal Topal’ı ezdi geçti. Şimdilik bu formatın Topal için büyük bir hata mı olduğu sorusunu reyting sonuçlarına göre söylemek Topal için haksızlık olur.

Şimdi kulislerde Zuhal Topal’ın, Onurbüyüktopçu ve Fatih Ürek’e rakip mi olacağı yoksa ekranlara veda mı edeceği konuşuluyor. Bununla ilgili sosyal medyada yorumlarda bulunan izleyiciler; Zuhal Topal’la Sofra’danın diğer iki programın birleştirilmiş bir kopyası olduğunu, aslı varken taklidine neden yönelinsin gibi sert eleştirilerde bulunuyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler