Ana SayfaDedikoduHande Erçel ve Murat Dalkılıç ayrıldı mı? Gerçek sonunda ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ayrıldı mı? Gerçek sonunda ortaya çıktı!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ayrıldı mı? Hande Erçel ve Murat Dalkılıç hakkında gündeme gelen ayrılık iddiaları doğru mu? Hande Erçel, Murat Dalkılıç ile ayrılık evi terk mi etti? İddiaların ardından  ortaya çıkan gerçekler her şeyi açıkladı. Murat Dalkılıç ve Hande Erçel’in ayrılık iddialarının altında yatan gerçekler ortaya çıktı. Ayrılık haberinin perde arkasında neler var? Detaylar haberimizde..

Hande Erçel’den Duygusal Paylaşım!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ayrıldı mı?

Yaklaşık dokuz aydır aşk yaşayan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ve ünlü oyuncu Hande Erçel’in ayrılıkları iddia edildi. Büyük bir kavga yaşayan ünlü çiftin yollarını ayırma kararı aldı, hatta Hande Erçel’in, Murat Dalkılıç ile birlikte oturdukları evi terk ettiği ve Ulus’ta aylık altı bin lira kirası olan bir daire kiraladığı ve orada yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Büyük aşkın sona erdiği iddia edilmişti.

Hande Erçel kimdir?

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel ayrılığı iddiasının perde arkası

Ayrılık iddiaları ile gündeme gelen Hande Erçel ve Murat Dalkılıç konu hakkında sessizliğini korurken, tüm gerçekler ortaya çıktı. Büyük aşk sona ermemiş. İşin aslı çok başkaymış. Hande Erçel, sağlık sorunları yaşayan annesi ile daha iyi ilgilenebilmek amacı ile Ulus’tan bir daire kiralamış. Bu evde annesi ile birlikte kalıp, onunla ilgilenecek olan güzel oyuncunun, haftanın bazı günlerinde sevgilisi Murat Dalkılıç’ın evine gittiği öğrenildi.

Murat Dalkılıç kimdir?

Hande Erçel, son olarak rahatsızlanan ve henüz hastalığı ile ilgili teşhis konulamayan annesi Aylin Erçel ile ilgili yaptığı duygusal paylaşım ile gündeme gelmişti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vermişti:Canim annem. Evrende her şeyin bir döngü olduğunu, sevginin, iyiliğin verdikçe çoğaldığını ve katlanıp seni bulduğunu, en zor sınavlarımızda bile yürekten şükretmeyi bana sen öğrettin. Senin gözlerindeki yasam sevincini gördükçe her şeyi göğüsleyebilirim ve kalbimdeki inanç tahmin bile edemeyeceğim bir güçle beni ayakta tutuyor. Sen dünyanın en güzel en güçlü kadınısın. Biz, ablam, babam sen ve ben, hep birlikte birçok şeyin üstesinden geldik yine geleceğiz. Ne kadar güzel bir aileye sahibim her zaman farkındaydım da su geçirdiğimiz zor günlerde daha da çok şükrediyorum. Çok güzel insanlar biriktirmişim beni gerçekten bilen tanıyan dışında hiç görmemiş ama sevgisini hiç esirgememiş olanlarla hislerimi paylaşmak istedim. Desteğiniz, duanız, hassasiyetiniz benim için çok kıymetli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler