Ana SayfaDedikoduGeçen haftanın en çok okunan haberleri (3-9 Eylül)

İlgili Postlar

Geçen haftanın en çok okunan haberleri (3-9 Eylül)

Haftanın en çok okunan haberleri (3-9 Eylül) Geçtiğimiz hafta magazin dünyasında çok hareketli günler yaşandı. Ünlüler camiasında beklenmedik gelişmeler, şaşırtan olaylar dikkat çekti. Peki, geçen haftanın en çok okunan magazin haberleri hangileri oldu? Hangi ünlü isimler, hangi haberleri ile gündeme geldi. İşte haftanın en çok okunan haberleri (3-9 Eylül)…

Geçen haftanın en çok okunan haberleri 27 Ağustos – 2 Eylül 2018

Esra Erol, Gündüz Kuşağını Karıştırdı!

Ekranın sevilen sunucusu Esra Erol, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Atv’de Esra Erol’un programının başlamasıyla reytingler karıştı. Esra Erol Yemekteyiz ve Zuhal Topal’ın yeni programına kan kaybettirdi.

Kenan Doğulu Baba Oluyor, Seren Serengil Boşanıyor!

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte ziyaretçilerinin sorularını yanıtladı. Astrolog Nuray Sayarı, Kenan Doğulu’nun Baba Olacağı, Seren Serengil’in boşanacağı tahmininde bulundu.

Son Dakika! Ünlü Sunucu Murat Başoğlu İntihar Etti!

Ünlü Sunucu Murat Başoğlu ile ilgili son dakika haberi geldi! Ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun son dönemde yaşadığı olaylar sonrası kötü günler geçirmişti. Ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun intihar iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Murat Başoğlu evinde intihar teşebbüsüne kalkıştı. Murat Başoğlu hastaneye kaldırıldı.

Eda Gök’ü Aldatan Emrah Albayrak’tan Başarı Mesajı!

Esra Erol’un programında stüdyo şefi olarak çalışan, aynı zamanda Seda Sayan’ın yeğeni olan Eda Gök, programın orkestra şefi Emrah Albayrak ile olan yedi yıllık evliliğini, Albayrak’ın aynı programda orkestrada şarkı söyleyen Burcu Sinem Ünsal ile kendisini aldattığını ve bu nedenle de tek celsede boşandıklarını açıklamıştı. Esra Erol bugün Atv Ekranında Esra Erol’da programı ile Yeni Sezona başladı. Esra Erol’danın Stüdyo şefi Eda Gök’ü Aldatan Emrah Albayrak’tan şaşırtıcı şekilde Esra Erol’da programı ile ilgili başarı mesaj geldi.

Hakan Sabancı Aslı Enver ile İlgili İlk Defa Konuştu!

Hakan Sabancı Aslı Enver ile ilgili ilk defa konuştu! Çapkınlığı ile sık sık magazin basınında yer alan Hakan Sabancı, Aslı Enver ile aşk yaşadığı iddialarına ne cevap verdi? Bu iddialar ile ilgili çıkan haberleri okuyan Hakan Sabancı, neler hissetti?

Tuba Büyüküstün’ün kızlarıyla duygusal anları

Tuba Büyüküstün’ün kızlarıyla duygusal anları… Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, kızları Maya ve Toprak ile duygusal anlarını yaşıyor. Tuba Büyüküstün’ün sosyal medya hesabından kızları ile birlikte yaptığı paylaşım dikkat çekti.

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza’nın Büyük Aşkı!

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza’nın büyük aşkı! Ünlü manken Demet Şener’in, eski eşi İbrahim Kutluay ve onun sevgilisi Edvina Sponza’yı yakalamasının yankıları sürüyor. Basında hiç yer almayan Edvina Sponza – İbrahim Kutluay aşkı hakkında neden kimse konuşmuyor? Fotoğrafları neden hiç çekilemiyor?

Demet Şener, Eski Eşi İbrahim Kutluay ile Sevgilisini Sonunda Yakaladı!

Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay ile sevgilisini sonunda yakaladı! Ünlü manken Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay ve sevgilisi Edvina Sponza’yı nerede yakaladı? Nasıl yakaladı? Ünlü ve güzel manken Demet Şener, şimdi ne yapacak?

Kenan Işık’tan Haber Var! Komadan Çıktı Mı?

Türk sinema ve tiyatrosunun usta isimlerinden Kenan Işık 4 yıl önce gittiği spor salonundaki saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu düşerek kafasına darbe almıştı ve komaya girmişti. Komada uzun süre yaşam mücadelesi veren Kenan Işık’ın sık sık sağlık haberleri gündemde yerini aldı. Son olarak Kenan Işık’ın sağlık durumu ile ilgili çarpıcı bir haber geldi. Kenan Işık Komadan Çıktı Mı?

Demet Şener, açtı ağzını yumdu gözünü: Aşık olan adam boşanır!

Demet Şener, açtı ağzını yumdu gözünü: Aşık olan adam boşanır! İbrahim Kutluay ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Demet Şener, sinirlerine hakim olamadı. Şener, sonunda açtı ağzını, yumdu gözünü. Demet Şener’i bu kadar sinirlendiren olay ne oldu? Demet Şener neler dedi? Kime dedi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler