Ana SayfaÜnlülerTuba Büyüküstün'ün kızlarıyla duygusal anları

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün’ün kızlarıyla duygusal anları

Tuba Büyüküstün’ün kızlarıyla duygusal anları… Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, kızları Maya ve Toprak ile duygusal anlarını yaşıyor. Tuba Büyüküstün’ün sosyal medya hesabından kızları ile birlikte yaptığı paylaşım dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Tuba Büyüküstün Apar Topar Kaçtı!

Tuba Büyüküstün’ün kızları okula başladı

Hem güzelliği, hem de başarılı oyunculuk performansı sayesinde ekranların ve beyazperdenin en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün kızları Maya ve Toprak okula başlıyor. Okul heyecanı yaşayan Büyüküstün, heyecanını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Tuba Büyüküstün kimdir?

Eğitim her çocuğun hakkıdır

Sosyal medya hesabından kızları Maya ve Torak ile birlikte çekilmiş bir pozunu paylaşan Tuba Büyüküstün, paylaşımına bir arkadaşının kendisine mesajını ekledi. Büyüküstün, paylaşımına “Bir arkadaşım mesaj atmış…’Çabucak büyüyorlar. Okullarına gidin, yanlarında olun, beraber vakit geçirin… Bir gün geliyor, büyüyorlar. Artık onlarla okula gitmenizi istemiyorlar. Okul yanındaki bir kafede oturdum. Bana ihtiyacı olursa diye bekliyorum…’ demiş. Yeni başladıkları okulların yakınında , en değerlilerini bekleyen anne, baba, anneanne, babaanne, dedelere gelsin… Bütün güzelliklere iyi bir sene diliyorum. Eğitim her çocuğun hakkıdır.” diye yazdı.

Tuba Büyüküstün’ün kızlarının babası

Tuba Büyüküstün, kızları Maya ve Toprak’ı kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Onur Saylak ile olan evliliğinden dünyaya getirdi. Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak çifti, kızları henüz çok küçükken boşanmış ve yollarını ayırmıştı.

Onur Saylak kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler