Ana SayfaÜnlülerTuba Büyüküstün Apar Topar Kaçtı!

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün Apar Topar Kaçtı!

Son günlerin magazin gündeminden bir türlü inmeyen Tuba Büyüküstün’den şok hamle! Tuba Büyüküstün apar topar nereye kaçtı? Bu kaçışın sebebi ne idi? İşte haberimizin detayları…

Tuba Büyüküstün’ün sevgilisi kıskandığı Bade İşçil açıklama yaptı!

Konserde Kıskançlık

Umut Evirgen ile bir dargın bir barışık sürdürdüğü ilişkisinde Tuba Büyüküstün tarafında sular bir türlü durulmuyor. En son sevgilisi ünlü yönetmen Umut Evirgen’i; şarkıcı Sıla’nın konseri sırasında Bade İşçil ile fazla samimi olduğu için konser alanını terk ettiği yazılan ünlü oyuncu, konu hakkında yorum yapmaktan kaçınmıştı.

Bana Yakışmaz

Geçtiğimiz gün  Nişantaşı’nda Bade İşçil ile karşılaşan muhabirler, İşçil’e bu konu hakkında sorular yöneltmişlerdi. “Tuba Büyüküstün, Bade İşçil’i kıskandı” haberlerinin üzerine kısa bir açıklama yapan Bade İşçil şunları söylemişti: “İnanın ki çıkan haberler hakkında hiçbir bilgim yok. Gazete falan okumuyorum. Ayrıca Tuba’mı beni kıskanacak? Olur mu öyle şey. Harika hatun kendisi. Ben Umut’u, mekanına gittiğim için tanıyorum. Hatta Tuba ile beni de o tanıştırdı. Gayet güzel sohbet ettik. Kimsenin kavga ettiği falan yok. Tuba çok güzel bir anne, çok güzel bir kadın. Ayrıca bana da yakışmaz. Kimseyi kavga ettirecek bir kadın değilim. Allah korusun, ben de bir çocuk annesiyim.”

Size Ayna Olmayı  Kabul Ediyorum

Bu dedikoduları sessizliği ile geçiştiren Tuba Büyüküstün’e bir darbe de ailesinden geldi. Sevgilisi Umut Evirgen ile çekilmiş bir hayli fotoğraflarının basına yansıması üzerine ailesinden veto yediği söyleniyor. Sevgilisi tarafından öpücüklere boğulduğu fotoğraflarının büyük ses getirmesi üzerine sosyal medya hesabından şu şekide bir açıklama yaptı: “Sevgili insanlar, yargılamayı çok mu seviyorsunuz? Bu size kendinizi olduğunuzdan daha iyi bir insan gibi mi hissettiriyor? Daha başarılı? Daha iyi bir eş? Daha iyi bir çocuk? Daha iyi bir ebeveyn? Daha önemli ya da saygıdeğer? Olduğunuzdan daha mı günahsız hissetmenizi sağlıyor? Bu hayatta daha mı mutlu oluyorsunuz? O zaman lütfen devam edin. Ben size ayna olmayı kabul ediyorum. Sevgiler…”

Bir alış veriş merkezinde kameralara yakalanan Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, muhabirler karşısında sessizliğini koruyarak alışverişine devam etti, o sırada aynı alış veriş merkezinde bulunan Arap hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Tuba Büyüküstün kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler