Ana SayfaÜnlülerAli Koç Sözünü Tuttu!

İlgili Postlar

Ali Koç Sözünü Tuttu!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, sözünü tuttu! Tüm detaylar haberimizde…

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Hakkında Açıklamalarda Bulundu!

Sadece Sizlere Aracı Olduk

Geçtiğimiz Haziran ayında Fenebahçe Spor Kulübünde bir ilk yaşanarak, statta tarihi bir kongre düzenlenmişti. Başkanlık için Aziz Yıldırım’ın karşısına çıkan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Ali Koç, rekor bir oy alarak Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı seçilmişti. Seçimin hemen ardından bir açıklama yapan Başkan Ali Koç; “Kendimizden çok emindik. Kazanan, fark atacaktı. Bu yolda kimseye biat etmedik. Kimseden menfaat beklemedik. Bir kampanya bu kadar organiz olabilirdi. Bu sizin sayenizde oldu. Gittiğim her yerde, “herkes yolcu taraftar hancı” dedim. Ben de bir taraftarım. Teşekküre başlasam sahura kadar burada kalırım. Ben size, siz bana inandınız. Sizleri mahcup edecek bir şey yapmamak için ben ve arkadaşlarım camiaya layık olmak için itinayla davrandık. Çok küçük bir ekibim vardı. Biz sadece sizlere aracı olduk.” şeklinde duygularını ifade etmişti.

Futbol taraftarlarının yanı sıra tüm sanat ve sosyete dünyasının da desteğini alan Ali Koç; Feyenoord’la oynanan maç sırasında tribündeki öğrencilerin tehdit edildiğini dile getirmiş ve orada maç izleyeceğinin sözünü verip taraftarının kalbinde taht kurmuştu.

Başkan Alt Tribünde

Son hazırlık maçında İtalyan ekibi Cagliari’yle karşı karşıya gelen Fenerbahçe maçında, Başkan Ali Koç maç öncesi Migros alt tribününe gitti.

Cagliari- Fenerbahçe maçı öncesi öğrencilerin bulunduğu ‘Migros alt’ tribününe doğru giden Ali Koç, statta büyük bir heyecan yaşattı. Ali Koç, Cagliari maçının ilk 45 dakikasını kale arkasında öğrencilerle birlikte izledi.

Fenerbahçe’yi Gençlere Yakınlaştırmak İstiyoruz

Daha önce Fenerbahçe Tv’de bu konu hakkında kamera karşına Ali Koç konu ile ilgili “Öğrenci tribününe dikkat çekmek istiyorum. Yönetim olarak orada bir maç izleyeceğiz. Feyenoord maçında tatsız olay yaşandı. 100-110 kişi öğrencilerimizi rahatsız ettiğini, tehdit ettiğini gördük. Baskı yaptıkları konusunda öğrenciler bize geldi. Buna çok önem veriyorum. Bu kesinlikle devam etmeyecektir. Biz örnek kulüp olmak istiyoruz. Fenerbahçe’yi gençlere yakınlaştırmak istiyoruz.” sözlerini sarf etmişti.

Fenerbahçeli taraftarlar Başkan Ali Koç’a özel olarak ilgi gösterirken, izdiham yaşandı. Taraftarlar, Başkan Koç ile fotoğraf çektirebilmek için sıraya girdi.

Ali Koç Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler