Ana SayfaÜnlülerFerhat Göçer sahte takipçileri ile fena halde yakalandı!

İlgili Postlar

Ferhat Göçer sahte takipçileri ile fena halde yakalandı!

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer sahte takipçileri ile fena halde yakalandı. Şarkıcının sahte takipçi, bot yüklemesi yaptığı ortaya çıktı. İşte detaylar.

Türkiye’nin başarılı şarkıcılarından birisi olan Ferhat Göçer sosyal medyada sınıfta kaldı. Şarkıcının son takip ettiği profiller dikkatlerden kaçmazken durumun takipçi çekme işlemleri nedeniyle gerçekleştiği öğrenildi.

Ferhat Göçer düğünden gelin kaçırdı!

Ferhat Göçer sahte takipçileri ile kandırıyor mu?

Sanatçılar arasında büyük bir polemik yaratan sahte tıklamalar ve sahte takipçiler her ne kadar fark edilse de ünlü isimler bu davranışlarından vazgeçmiyor. Bu ünlüler arasında Ferhat Göçer sahte takipçileri ile yüksek takip sayısını göstermek isterken bot yüklemesi sırasında kendi profilinin de diğer hesapları takip etmeye başlaması sanatçıyı zor duruma düşürdü. Öyle ki takip edilmeye başlanan profillerin büyük bir bölümü cinsel içerikli olurken sanatçının takipçileri de bu duruma kayıtsız kalamadı.

Ferhat Göçer kimdir?

Yarısı fake çıktı!

Bu durum kısa süre içerisinde sosyal medyada konuşulurken, ünlü sanatçının hesabı da mercek altında alındı. Yapılan incelemeler sonrasında Ferhat Göçer’in hesabını takip eden kullanıcıların yarıya yakınının fake hesaplar olduğu ortaya çıktı. Ferhat Göçer’in hesabı için yapılan analiz sonuçları ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler