Ana SayfaÜnlülerAlişan ve Buse Varol'un bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

İlgili Postlar

Alişan ve Buse Varol’un bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Alişan ve Buse Varol’un bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Alişan ve Buse Varol çifti bebeklerinin cinsiyetini öğrendi. Alişan ve Buse Varol çiftinin bebeklerinin cinsiyeti ne? Kız mı erkek mi? Alişan ve Buse Varol neden gözyaşlarına boğuldu? Detaylar haberimizde…

Alişan’la tatilde olan hamile Buse Varol bikinili görüntülendi!

Alişan ve Buse Varol’un bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Geçtiğimiz aylarda İstanbul’da lüks bir otelde gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine giren Alişan ve Buse Varol çifti, şimdilerde anne ve baba olma heyecanı yaşıyor. Alişan ve Buse Varol çiftinin bebeğinin cinsiyeti sonunda belli oldu. Alişan ve Buse Varol’un oğlu mu, yoksa kızı mı olacak?

Alişan kimdir?

Alişan ve Buse Varol’un bebeği kız mı, erkek mi?

Şu sıralar hamileliğinin üçüncü ayında olan Buse Varol’un, bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Alişan ve Buse Varol çiftinin bir erkek bebekleri olacak.

Buse Varol kimdir?

Alişan erkek babası olacak diye ağladı

Ünlü türkücü Alişan’ın, erkek çocuk sahibi olacak olduğunu öğrendiği an gözyaşlarını boğulduğu öğrenilirken, Buse Varol’un da çok heyecanlandığı ve “Çok heyecanlandım erkek çocuk istiyordum.” dediği öğrenildi.

Alişan ve Buse Varol çifti, geçtiğimiz aylarda bir mekan çıkışında yanında arkadaşları ile birlikte görülmüştü. Alişan’ın yakın arkadaşı Yusuf Tekin, bebeğin ismi ile ilgili “Bebek erkek olursa adı Burak olacak, kız olursa daha belirlemediler.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler