Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı'nın Romantik Anları

İlgili Postlar

Ebru Şallı’nın Romantik Anları

İşadamı Uğur Akkuş ile evli olduğu zamanlarda ilişkiye başlayan, bu yüzden hakkında çıkan haberlerin ardı arkası kesilmeyen Ebru Şallı kiminle romantik dakikalar yaşadı? Ebru Şallı bu görüntüleri nerede verdi? Ebru Şallı ne kazası geçirdi? İşte haberimizin detayları…

Uğur Akkuş, Ebru Şallı ile Evlilik Tarihini Açıkladı

Aşk Tatili

Ebru Şallı, işadamı olan Uğur Akkuş ile ilişkisi başladıktan bir süre sonra çıkan Akkuş’un evli olduğu iddiaları ile zor günler yaşamıştı. Taraflardan olan Uğur Akkuş’un eşi Gonca Derin’in de konu hakkında basına çeşitli açıklamalar yapmasıyla, tüm gözler Ebru Şallı’ya çevrilmişti. Sonunda Uğur Akkuş ile Gonca Derin’in boşanmalarının ardından rahat bir nefes alan çift, Bodrum’da aşk tatiline çıktı.

Gözlerden uzak, baş başa tatil yapmak isteyen çift; Uğur Akkuş’a ait olan tekneyi Bodrum’da demirledi. Sosyal medya hesabından bulundukları tekneden fotoğraflar yayınlayan Ebru Şallı, İlk defa bir kuralını bozdu.

Ebru Şallı kimdir?

El Ele İlk Fotoğraf

Bu güne kadar sevgilisi Uğur Akkuş ile beraber hiçbir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamayan Ebru Şallı, hikaye kısmına koyduğu sevgilisi ile el ele fotoğrafı ile tüm takipçilerini şaşırttı.

Spora düşkünlüğü ile bilinen Ebru Şallı’nın fit görüntüsü dikkatlerden kaçmadı. Denizde gözlerden uzak olduklarını düşünen çift, oldukça samimi görüntüler verdiler.

Eski manken Ebru Şallı tekneye çıkarken ciddi bir kaza atlattı. Kendinden evvel denizden çıkan Uğur Akkuş’un, yata çıkmasından sonra uzandığı metal merdiven yerinden çıkıp Ebru Şallı’nın üzerine düştü. Yaralanmaktan son anda kurtulan Ebru Şallı, sevgilisi Uğur akkuş’un getirdiği yeni merdiven sayesinde yata çıkmayı başardı.

Geçtiğimiz günlerde Uğur Akkuş, bu sene içinde Ebru Şallı ile evleneceklerini açıklamıştı.

Ebru Şallı paylaştı! Tektaşının fiyatı dudak uçuklattı…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler