Ana SayfaÜnlülerİşte Çağla Şıkel'in annesi...

İlgili Postlar

İşte Çağla Şıkel’in annesi…

İşte Çağla Şıkel’in annesi… Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken Çağla Şıkel, sosyal medya hesabından taptığı son paylaşım ile yine gündem yarattı. Çağla Şıkel, annesinin fotoğrafını paylaştı. Şıkel’in annesinin görenler gözlerine inanamadılar. Detaylar haberimizde…

Çağla Şikel Genç Kızlara Taş Çıkarttı

Çağla Şıkel annesinin fotoğrafını paylaştı

Yaz sezonunu Bodrum’da açan Çağla Şıkel, Emre Altuğ ile olan evliliğinden dünyaya gelen iki oğlu Uzay ve Kuzey ile birlikte Bodrum tatiline devam ediyor. Tatilde annesiyle de vakit geçiren Şıkel, sosyal medya hesabından annesi ile birlikte çekilmiş pozunu paylaştı. Çağla Şıkel’in annesi Asuman Şıkel genç görünümü ile dikkat çekerken, Çağla Şıkel paylaşımına “Annelerin en güzeli” notunu düştü.

Çağla Şıkel kimdir?

İşte Çağla Şıkel’in annesi

Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde aile yaşantısı hakkında yaptığı açıklamalar ile gündeme gelmişti. Çocukları ile yaşantısına dair samimi açıklamalarda bulunan Şıkel, “Kaç kişilik olursa olsun sevgi dolu olabilmek, mutlu bir aile yaratabilmek kadının elindedir. “Yuvayı dişi kuş yapar” cümlesi gibi. Biz büyük, bağları çok kuvvetli bir aileyiz. Ben böyle gördüm, böyle büyütüldüm. Küslük olmaz, maksimumda sevgi ve saygı vardır. Güvenli bir alan mı ya da her an yanında olan insanlar mı? Zaten çok kalabalıklar içinde yalnızız. Biz biriz ve tekiz. Bu yalnızlık eğer kişiye yeterse kendi zenginliği içinde hep mutlu kalacaktır. Beklentiler sadece üzer. Her geçen gün hayatın tadına daha çok varıyorum. Kendimi dışarıdan izleyebilme yeteneğini geliştirdim, bu çok keyifli. Özümde sevgi ve aşkla yaşıyorum hayatı. Kendini sevmemek diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Her kişi kendini mutlaka sever ama iyisiyle ama kötüsüyle, kabul edebilmek önemli. Ben niye şöyleyim, ben niye böyleyim asla demedim. Bizi bizden daha çok sevecek, bize bizden daha iyi bakacak birinin olmadığını düşünmeliyiz. Biz kendimizi sevmezsek ha bire sevilmeyi bekleriz. Bu da hayal kırıklığı yaratabilir.” diye konuşmuştu.

Çağla Şıkel, Emre Altuğ ile gerçekleştirdiği evliliğinden dünyaya getirdiği iki oğlu Uzay ve Kuzey ile Bodrum’da tatiline devam ediyor. Ünlü manken Çağla Şıkel, tatilin tadını çıkarıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler