Ana SayfaDedikoduÇağla Şikel Genç Kızlara Taş Çıkarttı

İlgili Postlar

Çağla Şikel Genç Kızlara Taş Çıkarttı

Güzel manken Çağla Şikel, iki çocuğu ile birlikte tatilin keyfini çıkartmakta. Sık sık bikini ile görüntülenen Çağla Şikel, 2 çocuğu olmasına rağmen genç kızlara taş çıkartmakta.

Çağla Şikel Genç Kızlara Taş Çıkarttı

Çağla Şikel Kimdir?

Ünlülerin bikini ile görüntülenme ve bu görüntülerin magazine düşme tedirginlikleri her yaz olduğu gibi bu yazda devam ediyor. Fakat, güzel sunucu Çağla Şikel fit fiziği ile tatil fotoğraflarıyla magazin dünyasını sallamaya devam ediyor.

2 çocuk annesi olan 39 yaşındaki ünlü sunucu Çağla Şıkel, fiziğiyle genç kızlara adeta taş çıkarttı. Çocukları ile birlikte tatilin tadını çıkartan, sık sık fotoğrafları sosyal medyaya düşen Şikel, kadın hayranlarının oldukça dikkatini çekiyor. Öyle ki, takipçileri sürekli bu görünümü nasıl koruduğunu soruyorlar.

Hayranlarından Eski Eşe Yorum

Emre Altuğ Kimdir?

Tatilde çocuklarıyla da ilgilenmeyi ihmal etmeyen ünlü isim, bol bol güneşlenirken ve denize girerken görüntülendi. Şıkel’in kusursuz ve selülitsiz vücudu objektiflere yansımakla beraber kendisini takip eden hayranlarından eski eş ile alakalı yorum geldi. Emre Altuğ ile boşanmasından bu yana, dostlukları her zaman devam eden ikili sık sık tekrar barışma ile gündeme gelmekte. Çağla Şikel’in bu kusursuz vücudunu gören takipçileri ise, eski eş için “Emre Altuğ başını taşlara vuruyordur.” yorumu herkesin dikkati çekti.

Çağla Şikel Genç Kızlara Taş Çıkarttı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler