Ana SayfaÜnlülerJet Kazasında ölen Mina Başaran'ın nişanlısından duygusal mesaj

İlgili Postlar

Jet Kazasında ölen Mina Başaran’ın nişanlısından duygusal mesaj

Jet Kazasında ölen Mina Başaran’ın nişanlısından duygusal mesaj… Geçtiğimiz aylarda jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran’in evlenmesine sayılı günler kala büyük bir acı yaşayan nişanlısı Murat Gezer, Başaran için duygusal bir paylaşım yaptı. Murat Gezer, Mina Başaran’ı unutmadı. Detaylar haberimizde…

Uçak kazasında vefat eden Mina Başaran’dan geriye, giyemediği gelinliği kaldı…

Mina Başaran jet kazasında hayatını kaybetti

11 Mart günü tüm Türkiye’yi üzüntüye boğan acı bir kaza haberi gelmişti. Ünlü iş adamı Hüseyin Başaran’ın biricik kızı Mina Başaran, yakın arkadaşları ile birlikte Dubai’ye giderek bekarlığa veda partisi kutlaması yapmıştı. 14 Nisan günü nişanlısı Murat Gezer ile dünya evine girmeye hazırlanan Mina Başaran’ın özel jet ile gittikleri Dubai’den dönüşü sırasında beklenmedik bir kaza yaşanmıştı. Mina Başaran’ın da aralarında bulunduğu arkadaş grubu ile, mürettebatın içinde bulunduğu jet, İran’da düşmüştü. Dehşet veren kazadan kurtulan olmamıştı. Üçü mürettabat, 11 kişi hayatını kaybetmişti.

Mina Başaran Kimdir? Kaç Yaşındaydı? Mine Başaran’ın Babası Kim?

Murat Gezer, Mina Başaran’ın doğum gününü kutladı

Murat Gezer ve ailesi ile yakınlarının derin bir yas içine girdiği kaza haberinin ardından günlerce konuşulan Mina Başaran’ın doğum günü geldi. Murat Gezer, nişanlısı Mina Başaran’ı doğum gününde unutmadı. Gezer, sosyal medya hesabından Mina Başaran’ın doğum gününü duygusal bir mesaj ile kutlayarak “Kalbim seninle masum meleğim” notunu yazdı.

Murat Gezer, Mina Başaran’ı unutmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler