Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu Baba Oluyor, Seren Serengil Boşanıyor!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu Baba Oluyor, Seren Serengil Boşanıyor!

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte ziyaretçilerinin sorularını yanıtladı. Astrolog Nuray Sayarı, Kenan Doğulu’nun Baba Olacağı, Seren Serengil’in boşanacağı tahmininde bulundu.

 

Seren Serengil İle Yaşar İpek Bodrum’da Düğün Yaptı!

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in balayı rotası belli oldu!

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Kenan Doğulu-Beren Saat çiftinin bebeklerinin olacağını, Seren Serengil ve Yaşar İpek’in ise 2 yıl sonra boşanacaklarını söyledi.

Ünlü çiftler hakkında açıklama yapan Sayarı’nın tahminleri arasında Tarkan ve Kenan Doğulu’nun baba olacağı, Gülben Ergen’in de sürpriz bir evlilik yapabileceği ihtimali de var.

 

Beren Ve Kenan’ın Bebeği Olacak

Bir ziyaretçi Sayarı’ya, “Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftine çocuk görünüyor mu?” diye sordu. Sayarı, “Dalgalanmalı bir dönemleri var. 2019 Eylül ayına kadar ilişkilerinde bir dağılma olmazsa kesinlikle anne-baba olacaklar” dedi.

Tarkan’ın Oğlu Olacak

Geçtiğimiz ay kızı Liya’yı kucağına alan Megastar Tarkan’ın ikinci kez baba olacağını da söyleyen ünlü astrolog, “Bu kez oğlu olacak” dedi.

Tarkan’dan Eşine Doğum Hediyesi

Seren Serengil Ve Yaşar İpek Boşanacak

Nuray Sayarı, ünlü çiftlerin ilişkilerini merak eden bir hanımın “Seren Serengil ile Yaşar İpek’in çocuğu olacak mı” sorusuna, “Auralarına baktığımda, geleceklerini bir görmüyorum. En fazla 2 yıl sonra kesin ayrılırlar. Allah korusun bu bir temenni değil, ben astrolog ve yaşam koçu olarak gördüğümü söylüyorum” yanıtını verdi. Seren Serengil ve  Yaşar İpek, geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde Fransa’da nikah masasına oturmuştu.

Gülben Ergen’e Sürpriz Evlilik Göründü

Bomba açıklamalarına devam eden Nuray Sayarı, Gülben Ergen’le ilgili de mutlu bir haber verdi. Ünlü astrolog, “Gülben Ergen başak burcu. Sürpriz bir evlilik yapabilir” dedi. Gülben Ergen ikinci evliliğini yaptığı Erhan Çelik’ten 2016 yılı Aralık ayında olaylı bir şekilde boşanmıştı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler