Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil ve Yaşar İpek'in balayı rotası belli oldu!

İlgili Postlar

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in balayı rotası belli oldu!

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in balayı rotası belli oldu! Mayıs ayında Fransa’da gerçekleşen nikahlarının ardından aylar sonra önceki gün Bodrum’da düğün yapan Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, balayına gidiyor. Seren Serengil ve Yaşar İpek balayına nereye gidiyor? Ünlü çiftin balayı rotası nereye yönlendi? Detaylar haberimizde…

Seren Serengil’e Annesinden Büyük Düğün Hediyesi!

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in düğün töreni

Magazin gündeminin son dönemdeki en çok konuşulan isimlerinden olan Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, önceki gün düğün yaptı. Mayıs ayında Fransa’da sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan çift, nikahtan aylar sonra Bodrum’daki villalarının bahçesinde düğün yaptı. Törene yakın çevresini davet eden Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, düğün konseptine “Beyaz gece” ismini verdi.

Seren Serengil kimdir?

Hayatımızın en mutlu günü

Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, Bodrum’da gerçekleşen düğün törenlerinde duygularını ifade ederken “Hayatımızın en mutlu günü. Evimizde düzenlediğimiz düğün davetimize sadece hayatımızın içinde her daim olan dostlarımızı çağırdık.” ifadelerini kullandı.

Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil ve Yaşar İpek balayına nereye gidiyor?

Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, düğünün ardından balayına gidiyor. Serengil ve İpek, balayı için Vietnam’ı tercih etti.

Seren Sernegil’e en büyük düğün hediyesi annesi Nevi Teoman’dan geldi. Nevin Teoman’ın Serengil’e düğün hediyesini, Ali Eyüboğlu yazdı. Seren Serengil’in düğününe katılan ve gözlemlerini aktaran Ali Eyüboğlu, yazısında “Seren Serengil ile Yaşar İpek’in düğün yemeği, Göltürkbükü’nün tepelerinde bir dönüm alan üzerine kurulu 600 m2’lik kiracı oldukları villadaydı. Bahçe katının dış cephesi beyaz tüllerle kaplı villadaki düğün yemeğinde, 40-50 kişi vardı ve hepsi beyaz giymişti. Bordo tişört ve haki pantolonla ayrık otu gibi kaldım aralarında… Nişanı Şile’de, nikahı Paris’te yapan Seren Serengil Yaşar İpek çifti, Bodrum’daki düğün yemeğinde, beyazlar içindeydi. 2018 yılında üç gün hapis yatan, nişanlanan ve evlenen Seren’e, en anlamlı düğün hediyesini annesi Nevin Teoman verecek. Teoman, yaz sezonu için kiraladıkları ve çok sevdikleri 3 milyon euro’luk villayı, dost oldukları sahibinden uygun fiyata satın alıp “Tek varlığım” dediği kızına hediye edeceğini söyledi.” şeklinde ifadelere yer verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler