Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan Sertap Erener'e Jet Yanıt!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Sertap Erener’e Jet Yanıt!

Bodrum’da verdiği konser esnasında seyircileri ile sohbet eden Sertap Erener’in, kadın şarkıcıları hedef alarak söylediği sözlerine Demet Akalın jet bir şekilde yanıt verdi! Sertap Erener basında bir hayli yer eden hangi sözleri sarf etmişti? Demet Akalın karşılık olarak neler söyledi? İşte bir haberimizin merak edilen tüm ayrıntıları…

Demet Akalın: Kafaya Bir Şey Takmayın, Eğlenin!

Aralarında Bazı Kadın Popçular Var Ki, İnsanlar Daima Kötü Olsun İstiyor

Bodrum Antik Tiyaro’da önceki gün bir konser veren Sertap Erener, 2,5 saat süren konserinde sesiyle ve şarkılarıyla izleyenleri büyülediği kadar sarf ettiği sözlerle de dikkat çekti. Polemik yaratacak sözlere imza atan Sertap Erener, “Şimdiki şarkıların içi bomboş. Aralarında bazı kadın popçular var ki, insanlar daima kötü olsun istiyor. Şarkıları bu yönde. 1990’larda romantizm, şiirsellik, güzel duygular vardı” diyerek bazı kesim kadın şarkıcıları hedef aldı.

Demet Akalın kimdir?

Sertap Erener Sanatçı, Biz Şarkıcıyız

Magazin basınında bir hayli ses getiren Sertap Erener’in bu açıklamasının üstüne gözler Demet Akalın ve Hande Yener’e çevrilmişti. Bugün bir televizyon programına bağlanan Demet Akalın, “Gece ben de okudum röportajı. Yalnız benim en son Sertab Erener için ne dediğime bakın. ‘Sertab Erener sanatçı, biz şarkıcıyız ‘ demiştim. O da bana teşekkür mesajı atmıştı. Kadın müzik olarak başka bir yerde duruyor. Onun benim için bunu söylediğini hiç zannetmiyorum söylediklerinden sadece şuraya katılabilirim, kötü popçular, kötü kalpli insanlar benzetmesine. Sezen Aksu da, kendisi de atarlı şarkılar yaptı. Mutsuz insanların şarkılarını kim söyleyecek! Sertab’ın beni kastettiğini hiç sanmıyorum, hani kastediyorsa da başım gözüm üstüne. Piyasadaki şarkılarla alakalı da söylüyor olabilir herkes işine gücüne baksın. O çıksın açık havada konserlerini yapsın. Biz de kulüplerde yapalım. Kimse kimsenin yaptığı müziğe karışamaz.’  ” diyerek üstüne alınmadığını belirtti.

Sertap Erener’den ünlü sanatçı Sezen Aksu’ya Gönderme!

Geçen Hafta da Tartışma Konusu Olmuştu

Geçen hafta Çeşme’de verdiği bir konserde yine bu tarz konuşması ile gündem olan Sertap Erener. “Atarlı, giderli saçma sapan şarkı sözlerini midem kaldırmıyor” diyerek sosyal medyada tartışma konusu olmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler