Ana SayfaÜnlülerİdo Tatlıses konserinde önce halay, sonra kanguru dansı

İlgili Postlar

İdo Tatlıses konserinde önce halay, sonra kanguru dansı

“Azka Yaz Konserleri” kapsamında önceki gün Azka Otel’de sahne alan İdo Tatlıses, konuklarını coşturdu. İdo Tatlıses konserinde önce halay, sonra kanguru dansı yapıldı. Detaylar haberimizde…

İdo Tatlıses: Annem ile Babam Zaten Beraber Yaşıyor!

İdo Tatlıses’ten muhteşem konser

İdo Tatlıses “Azka Yaz Konserleri” kapsamında önceki gün Azka Otel’de sahne aldı. Tıklım tıklım dolan Azka Otel sahnesinde sevilen şarkıları söyleyen İdo Tatlıses “ Herkes elleri kaldırsın, ellerini kaldırmayanlar sevgili bulamasın, sevgilisi olanlar da ayrılsın” diyerek herkesi kahkahaya boğdu. Konserin orta bölümünde babası İbrahim Tatlıses’in söylediği “Kara Üzüm Habbesi” şarkısını söyleyen İdo Tatlıses bu şarkıda tüm oteli ayağa kaldırdı.

İdo Tatlıses kimdir?

İdo Tatlıses’ten kanguru dansı

Konserinin sonlarına doğru son günlerin popüler şarkısı ”Heyecanı Yok”u seslendiren İdo Tatlıses, şarkının nakaratında ise ”en çok sevdiğim yer burası işte, zıplıyor herkes kanguru sanki” diyerek kanguru gibi zıpladı. Konseri boyunca ter havlusunu omuzundan eksik etmeyen genç şarkıcı, bir buçuk saatlik sahnesi boyunca yaklaşık iki buçuk litre su tüketti.

İdo Tatlıses ‘Bileklerime Kadar Acıyo’ ile final yaptı

Konser alanını dolduran hayranlarını ”Bileklerime kadar acıyor” şarkısı ile selamlayarak sahnesini noktalayan İdo, aşırı sıcak ve nem dolayısıyla konser sonunda da yine su şişesine sarıldı.

İdo Tatlısesi geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda çapkınlık ile ilgili gelen soruya verdiği yanıtla dikkat çekmişti. Tatlıses, “Çapkın mısınız?” sorusuna “Çapkınlık demeyelim ama her Türk genci kadar ben de dışarı çıkıyorum, geziyorum. Ama bunu amaç edinip, “Bugün dışarı çıkayım da biraz çapkınlık yapayım” demiyorum. Zaten çok yoğun çalışıyorum. İstesem de vakit yok. Bugüne kadar bozmadım kendimi. Bundan sonra da bozmam herhalde. Ben her zaman tek eşlilikten yanayım. Öbür türlüsü gereksiz ve yıpratıcı.” şeklinde yanıt vermişti. Röportajda, “Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses tekrar bir araya gelse, evlense ne hissedersiniz?” sorusuna da yanıt veren İdo, “Benim için bir şey değişmez. Evlenseler ne değişecek ki? Zaten aynı evde kalıyorlar, aynı şekilde görüşüyorlar. Öyle bir şey düşündüklerini sanmam. Saçma olur zaten.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler