Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın: Kafaya Bir Şey Takmayın, Eğlenin!

İlgili Postlar

Demet Akalın: Kafaya Bir Şey Takmayın, Eğlenin!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir mekanda konser veren ünlü şarkıcı Demet Akalın, binlerce hayranını büyüledi. Demet Akalın’ı izlemeye kaç bin kişi geldi? Hayranları ile sohbet de eden ünlü şarkıcı, neler söyledi? Ne tavsiyelerde bulundu? İşte Demet Akalın haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

 Demet Akalın’dan boşanma açıklaması!

Unutulmaz Anlar Yaşattı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir mekanda sahne alan ünlü ve başarılı şarkıcı Demet Akalın, kendisini izlemeye gelen binlerce hayranına unutulmaz anlar yaşattı.

Kafanıza Bir Şey Takmayın, Eğlenin

Marmaris’de ki 2.500 kişilik bir diskoda sahneye çıkan Demet Akalın’ın konseri öncesi Rus dansçılar bir gösteri sundu. DJ’in hareketli parçalar çalmasının ardından Demet Akalın, saat 01.30’da alkışlar eşliğinde sahneye çıktı.

Art arda popüler, hareketli parçalarını seslendiren Akalın, kendisine eşlik eden dansçılarla birlikte oynayarak izleyen herkesi coşturdu. İki saat sahnede kalan Demet Akalın, hayranlarından gelen şarkı isteklerini de geri çevirmedi. Çok sevilen duygusal şarkıları kalabalıkla hep bir ağızdan seslendiren Demet Akalın, program sonunda “Kafanıza bir şey takmayın, eğlenin” diyerek sahnesini bitirdi.

Demet Akalın kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler