Ana SayfaÜnlülerÖykü Çelik de mi o sendroma yakalandı?

İlgili Postlar

Öykü Çelik de mi o sendroma yakalandı?

Öykü Çelik de mi o sendroma yakalandı? Son günlerde gündeme gelen tükenmişlik sendromuna Öykü Çelik de mi yakalandı? Öykü Çelik’in tükenmişlik sendromu açıklaması haberimizde…

Öykü Çelik Can Kıraç ile Amerika’da!

Öykü Çelik ve tükenmişlik sendromu

Ünlü oyuncu Öykü Çelik, Nişantaşı’nda basın mensuplarının objektifine yansıdı. Bir mekanda arkadaşları oturup sohbet eden güzel oyuncu, muhabirler ile sohbet etti. Son günlerde Burak Özçivit’in yaşadığı iddia edilmesi ile gündeme gelen tükenmişlik sendromu hakkında konuşan Öykü Çelik, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Öykü Çelik kimdir?

Öykü Çelik’ten tükenmişlik sendromu açıklaması

Tükenmişlik sendromu ile ilgili konuşan güzel oyuncu Öykü Çelik, “İki sene önce bir dönem projelerde yer almak istemedim. Yıllar içerisinde bütün oyuncularda bir tükenmişlik yaşanıyor. Artık durayım ve dinleneyim dedim.” dedi.

Öykü Çelik, Can Kıraç ile evliliği düşünüyor mu?

Dokuz aydır Can Kıraç ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Öykü çelik, evlilik ile ilgili gelen sorulara “Evlilik çocuk odaklı bir iş. Şu an için böyle bir düşüncemiz yok.” diye yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde Burak Özçivit’in tükenmişlik sendromuna yakalandığı, gittiği psikologa “Ben bu hayatta istediğim her şeyi elde ettim. Canım kahve içmek istedi Paris’e gittim. Gezmek istedim, Ortadoğu’ya gittim ama artık hiçbir şeyden zevk alamıyorum.” diye dert yandığı iddia edilmişti. Ünlü oyuncu Burak Özçivit, yaptığı açıklama ile iddiaları kesin bir dille reddetmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler