Ana SayfaÜnlülerTarkan'dan Eşine Doğum Hediyesi!

İlgili Postlar

Tarkan’dan Eşine Doğum Hediyesi!

Tarkan’dan eşine doğum hediyesi! Türkiye’nin en önemli sanatçılarından biri olan Megastar Tarkan, 12 Temmuz’da kızları Liya’yı dünyaya getiren eşi Pınar’a aldığı doğum hediyesi ile göz doldurdu. Megastar Tarkan, eşine ne hediye etti? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Tarkan’dan Tarifesine Dolar Kuru Ayarı

Tarkan’dan Eşine Doğum Hediyesi!

Tarkan’dan eşine doğum hediyesi! Türkiye’nin en büyük starlarından biri olan Tarkan Tevetoğlu, 2016 yılında evlendiği Pınar Tevetoğlu ile geçtiğimiz temmuz ayında bebek sevinci yaşamıştı.

Tarkan kimdir?

Kızının geleceğini şimdiden düşünüyor!

12 Temmuz’da kızı Liya’yı kucağına alıp, baba olma sevincini tadan Megastar Tarkan; kızı Liya ile ilgili yaptığı yatırımlarla sık sık haber oluyor. Her ay otomatik olarak şimdiden kızının hesabına para aktaran Tarkan, Liya için İstanbul’dan bir ev de aldı.

Bonkörlüğü ile de tanınıyor

Ailesine karşı bonkörlüğü herkes tarafından bilinen ünlü sanatçı Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu’na doğum hediyesi olarak Almanya, Köln yakınlarında bulunann Alzey’de bir daire aldı.  Eşine doğum hediyesi olarak aldığı dairenin tapusunu da Pınar Tevetoğlu’nun üzerine yapan Megastar Tarkan’ın, yine aynı Alzey bölgesinde üç milyon lira değerinde bir çiflik evi bulunuyor.

Eşini hediyelere boğuyor!

Ailesine karşı bönkörlüğü ile de bilinen Megastar Tarkan, daha önce de eşi Pınar Tevetoğlu’na aldığı dudak uçuklatan hediyeler ile gündem olmuştu.

Ünlü star Tarkan Tevetoğlu, 2016 yılında eşine nikah yüzüğü olarak 250 bin lira değerinde tektaş yüzük almıştı. 2017 yılında ise eşinin kendisine hamilelik haberini vermesinden sonra ise Pınar Tevetoğlu’nun üzerine titreyen Megastar, 800 bin lira değerinde Range Rover marka bir cip hediye etti. 2018 yılının başında Almanya’da bulunan bir mücevher mağazasından görüntülenen Tarkan ve eşi Pınar, 350 bin lira değerinde pırlanta bir bileklik ve yakut bir küpe aldı.

Sahnelerin en çok kazanan ismi!

Sahnelerin en çok kazanan sanatçısı olan Megastar Tarkan; Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesinde verdiği 7 konser ile kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz saaatler yaşatmış, kendisi ise bu konselerin ardından 5 milyon lira gelir elde etmişti.

Bonkör olduğu kadar hayırseverliği ile de bilinen Megastar Tarkan; sosyal destek projelerinde sıklıkla yer alıp, çoğunlukla yaptığı bağışları medyadan gizli tutuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler