Ana SayfaDedikoduÜnlü Popçu Hatice Kendine Hayran Bırakmaya Devam Ediyor!

İlgili Postlar

Ünlü Popçu Hatice Kendine Hayran Bırakmaya Devam Ediyor!

Sesiyle her zaman hayatımızda olan ünlü popçu Hatice, son zamanlar da kusursuz fiziğiyle yaptığı paylaşımlarla da adından sıkça bahsettirdi. Bir sosyal medya paylaşımı daha yapan Hatice, hayranlarını kendine bir kez daha hayran bıraktı. Detaylar haberimizde..

Hatice Kimdir?

Ünlü Popçu Hatice Kendine Hayran Bırakmaya Devam Ediyor!

Muhteşem sesi ile 7’den 70’e dinlenen şarkılarıyla her zaman hayatımızda olan ünlü popçu Hatice, aynı zamanda sporcu kişiliğiyle de tanınıyor. Fit vücuduyla sık sık gündeme gelen ünlü popçu Hatice, yaz mevsiminin bitmesinin ardından soluğu spor salonunda aldı. Sosyal medya hesabında hatırı sayılır bir takipçi kitlesi olan Hatice, güzel anlarını sık sık takipçileriyle paylaşmakta.

Popçu Hatice’den iddialı çıkış: Erkeği kendime bir haftada aşık ederim

Spor yaptığı anı takipçileriyle paylaşan Hatice, yaptığı hareket ile vücudunun esnekliğini takipçilerine kanıtladı. Bacaklarını duvara sıfır şekilde esneterek yapılması zor bir hareketi gerçekleştiren Hatice paylaşımına, “Bazen esnersin.” yorumunu yaptı. Hatice’nin paylaşımı binlerce kişi tarafından beğenildi. Güzel şarkıcı spor konusunda da başarılı olduğunu herkese kanıtladı.

Hatice, Demet Akalın’la Birbirine Girdi!

İşte Hatice’nin Çok Beğenilen Fotoğrafı:

Ünlü Şarkıcı Hatice Kendine Hayran Bırakmaya Devam Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler