Ana SayfaÜnlülerHatice, Demet Akalın'la Birbirine Girdi!

İlgili Postlar

Hatice, Demet Akalın’la Birbirine Girdi!

Demet Akalın’ın Hatice’nin dolandırıldığı paylaşıma yaptığı “Samimi bulmuyorum.” yorumu, Ünlü ikili arasında yepyeni bir tartışmanın başlangıcı oldu. Nasılmı ? Detaylar Haberimizde..

Hatice’den Bikinili Fotoğrafını Eleştirenlere “İntizar”lı Gönderme!

“Samimi bulmuyorum”

Son zamanlarda paylaştığı cesur pozlarla gündeme gelen Ünlü Popçu Hatice, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sevenlerine dolandırıldığını duyurmuştu. Popçu Hatice’nin açıklamasına Şarkıcı Demet Akalın “Samimi bulmuyorum” yorumu ile resmen bombanın pimini çekmiş oldu ve yepyeni bir yeni bir tartışmanınbaşlangıcı oldu. Popçu Hatice, kendisine olumsuz yorum yapan Şarkıcı Demet Akalın’ı kendi instagram hesabından, eleştiri yağmuruna tuttu.

“Ayarın Olsun Biraz… Bir Ortanız Olsun”

Özellikle paylaştığı cesur pozları çok konuşulan Popçu Hatice, yardım için sahneye çıkacağı konserin organizatörleri tarafından dolandırıldığını sosyal medyadan bizzat kendisi duyurmuştu. Hatice, Demet Akalın’ın haberi paylaşılan bir sayfada “Ya şimdi küçümsemek istemiyorum ama kimsin sen ya. Ayarın olsun biraz. Bir ortanız olsun. Ya g…. gündem ol ya da iyiliklerinle. İkisi samimi gelmiyor” yorumu üzerine doğal olarak çok sinirlendi. İnstagram hesabından peşpeşe Demet Akalın’ı hedef alan paylaşımlar yapan Ünlü Popçu Hatice, Akalın’ın geçmişten günümüze hemen hemen tüm cesur pozlarını sergiledi.

Hatice Kimdir ?

İşte Hatice’nin Demet Akalın’ı Hedef Alan Bomba Paylaşımları;

 

Demet Akalın Kimdir ?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler