Ana SayfaDedikoduDemet Şener'in Beğendiği Yorum Olay Oldu!

İlgili Postlar

Demet Şener’in Beğendiği Yorum Olay Oldu!

Demet Şener ile Demet Akalın arasında 16 yıllık olan husumet herkes tarafından bilinmekte. Demet Akalın’ın boşanmasının ardından gözler, Demet Şener’e çevrildi. Demet Şener’in sosyal medya hesabında beğendiği yorum ise kısa sürede yayıldı.

Demet Akalın İle Okan Kurt Boşandılar!

Demet Şener’in Beğendiği Yorum Olay Oldu!

Demet Akalın Kimdir?

16 yıl önce Demet Akalın ve İbrahim Kutluay’ın Demet Şener nedeniyle ayrıldığı öne sürülmüş, İbrahim Kutluay daha sonra Demet Şener ile dünyaevine girmişti. Bu evlilik bitmişti ama iki kadının arasında buzlar hiç erimemişti. Evine haciz geldikten sonra hemen boşanma işlemlerini başlatan Demet Akalın, dün 6,5 yıldır evli olduğu Okan Kurt^tan boşandı.

Demet Akalın ‘formalite boşanma’ iddialarına yanıt verdi

Bu boşanma işleminden sonra gözler Demet Şener’e çevrildi. Demet Şener’in ise sosyal medya üzerinden bir takipçisinin yapmış olduğu yorumu beğenmesiyle ortalık karıştı. Demet Şener’in beğendiği yorum sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Okan Kurt Kimdir?

“Senin Günahını Alanlar Bir Bir…”

Demet Şener’in bir sosyal medya kullanıcısının “Ne demişler sen doğru dur Allah eğrinin cezasını verir. Sen çok asil bir bayansın. Senin günahını alanlar bir bir dökülüyor’ yorumunu beğenmesi Demet Akalın- Okan Kurt boşanma haberlerine nasıl tepki verdiğini ortaya koydu.

Demet Akalın, boşandığı Okan Kurt’u tamamen sildi

 

Demet Şener’in Beğendiği Yorum Olay Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler