Ana SayfaDedikoduGeçen haftanın en çok merak edilen haberleri 8-14 Ekim

İlgili Postlar

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 8-14 Ekim

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 8 – 14 Ekim Magazin dünyası, geçtiğimiz hafta oldukça popüler haberleri ile çalkalandı. Ünlüler dünyasında yok yok. Hangi ünlü isimler, hangi olaylar ile gündeme geldi? 8 – 14 Ekim haftanın en çok merak edilen haberleri ve detayları…

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 1-7 Ekim

Tarkan’dan kızını emziren eşi Pınar Tevetoğlu’na yasak!

Tarkan’dan kızını emziren eşi Pınar Tevetoğlu’na yasak! Baba olduktan sonra kendini kızına adayan süper baba Tarkan, eşinin sağlığına çok dikkat ediyor. Kızı Liya’yı emziren Pınar Tevetoğlu’nun beslenmesi, Megastar Tarkan’a emanet. Tarkan, eşi ve kızı için kolları sıvadı.

İsmail Küçükkaya, eşi Eda Küçükkaya hakkındaki İlk Açıklama!

Fox Tv’nin ünlü habercisi İsmail Küçükkaya ile eşi Eda Küçükkaya boşanıyor. Eda Küçükkaya boşanma dilekçesinde eşinden şiddet gördüğünü iddia etmişti. İsmail Küçükkaya eşini dövdüğü iddiaları hakkında ilk kez açıklama yaptı. İddialar doğrumuydu? İsmail Küçükkaya eşi Eda Küçükkayayı gerçekten  dövdümü ?

Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum aşkına isyan ettiler

Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum aşkına isyan ettiler. Yeni Gelin dizisinin sürpriz aşıkları Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum’a tepkiler ne oldu? Ünlü çiftin hayranları, bu ilişkiye onay verdi mi? Eleştiriler ne yönde?

Ünlü Oyuncu Sema Keçik 25 Yaş Küçük Rol Arkadaşıyla Aşk Yaşıyor

Ünlü ve tecrübeli oyuncu Sema Keçik uzun zamandır aradığı aşkı dizisinin setinde buldu. Sema Keçik, kendisinden tam 25 yaş küçük rol arkadaşı Halil İbrahim Kurum‘a gönlünü kaptırdı. Sema Keçik genç sevgilisi ile mutluluk pozları paylaşıyor. Yeni Gelin dizisinin iki popüler karakteri birlikte yeni bir aşka yelken açtı.

Nihat Doğan’ın Eski Sevgilisinden Çarpıcı Açıklama “Benim de Bildiğim Birçok Şey Var.”

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Türkücü Nihat Doğan’ın eski sevgilisi sunucu Selen Yakıcı ile bir röportaj gerçekleştirdi. Sunucu Selin Yakıcı, Nihat Doğan’la ilgili çarpıcı açıklamalar da bulundu. Selin Yakıcı ne söyledi?

Arda Turan’dan “Bana Asıldı” İddialarına Cevap: Doğrudur Ama…

Magazin gündeminde Arda Turan ve Berkay Şahin kavgasıyla sarsıldı. Arda Turan hakkında Berkay Şahin’in eşine asılması yönünde iddialar ortaya atıldı. Arda Turan konuyla alakalı açıklama yaptı.

Ece Erken’den Annesine Sert Yanıt!

Sunucu Ece Erken’in annesi Nurhan Erken, sosyal medya hesabından kızıyla sorun yaşadığını dile getirmişti. Ece Erken’den annesine yanıt gecikmedi…

Kocam Değil mi? Döver de, Sever de…

Kocam değil mi? Sever de, döver de… Önceki akşam eşi Arda Turan’ın şarkıcı Berkay’ı darp edip burnunu kırması üzerine yaşananlar hakkında bir açıklama yapan Aslıhan Doğan, neler söyledi? Aslıhan Doğan’ın açıklamasına kim oldukça sert bir tepki verdi?

Doğa Rutkay, 3 Aylık İkizlerini İlk Kez Paylaştı!

Ekranın sevilen oyuncularından Doğa Rutkay’dan, heyecanlı bekleyişin ardından ikiz bebeklerine kavuşmuştu. Oyuncu Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal mutlu evliliklerini, ikiz bebekler ile taçlandırdı. Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, 3 Aylık İkizlerini İlk Kez Paylaştı!

Yaşar İpek’ten Berkay’a küfürlü destek

Yaşar İpek’ten Berkay’a küfürlü destek… Ünlü şarkıcı Yaşar İpek, Arda Turan’ın burnunu kırdığı ünlü şarkıcı Berkay’a destek verdi. Yaşar İpek’in, Berkay’a destek verdiği paylaşımda küfürlü kelimeleri dikkat çekti. Yaşar İpek, kime, neden küfür etti?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler